тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па и Таб је говорио да је својевремено барио неке Рускиње из Сибира.

Значи када админ није омастио брк, чему се онда остали надају?
Ma nije nikad niko nego vole da pričaju kako su 2008 ovde bile bahanalije I sve mnogo bolje i lepše a kako je sad sve propalo
Pa i ja sam tako pričala na sajtu na kom sam napravila nalog pre deset godina pa klepećem kako je nekad sve bilo bolje jer me realno tamo pregazilo vreme I nova generacija korisnika
To su ti boomer fazoni

Ma nije nikad niko nego vole da pričaju kako su 2008 ovde bile bahanalije I sve mnogo bolje i lepše a kako je sad sve propalo
Pa i ja sam tako pričala na sajtu na kom sam napravila nalog pre deset godina pa klepećem kako je nekad sve bilo bolje jer me realno tamo pregazilo vreme I nova generacija korisnika
To su ti boomer fazoni
Не знам, ја сам направио налог 2012, а активно користим форум негде од 2014/15.

Мени могу продавати маглу, само ћу климати главом.

Не знам, ја сам направио налог 2012, а активно користим форум негде од 2014/15.

Мени могу продавати маглу, само ћу климати главом.
Pa i ja klimam glavom, kao na ono kad ti neko od četres godina priča kako u srednjoj školi reko profesor 'zadnja klupa napolje' a on i njegov drugar Mića uhvate klupu i izbace kroz prozor hnjoooo to ludo pa bog mehehe

Pa i ja klimam glavom, kao na ono kad ti neko od četres godina priča kako u srednjoj školi reko profesor 'zadnja klupa napolje' a on i njegov drugar Mića uhvate klupu i izbace kroz prozor hnjoooo to ludo pa bog mehehe
Па да, зато сам ја усвојио доктрину да онима који имају дуг језик ништа не верујем.

И могу ти рећи да пали у 99% случајева.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back