тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Узгред, умало да заборавим да честитам цењеном господину @Sotir zvani djubre на промоцији у мода на ЉиС-у.

Сад си тебра нечовек на куб (ако си још увек мод на Фуци и Филмовима). Дружићемо се ми, ал' ће постојати одређене резерве.

Мада, ако се будеш водио мудром тактиком рециклирања Бадријевог метала на Тренутним, брзо ћеш добити поштовање свих чланова овде.

Срећно!

Hvala ti.. Samo znas, ja nisam mod na fudbalu, tamo gazduje Smart.. Sta oces i ti si bio necovek koliko se secam :D ne znam na kom pdf al si bio.. A ovo oko politike vidim reagujes za Bosnu al znam te pusko da se sve slazes sa mnom, nas dvojica i Lans smo ovde jedini nacionalisti, joj kad rece Lans ubice me Anemone kad dodje Lansi i prelista par strana u nazad.. On je mozda i vise zagrejan za nacionalizam nego nas dvojica

Hvala ti.. Samo znas, ja nisam mod na fudbalu, tamo gazduje Smart.. Sta oces i ti si bio necovek koliko se secam :D ne znam na kom pdf al si bio.. A ovo oko politike vidim reagujes za Bosnu al znam te pusko da se sve slazes sa mnom, nas dvojica i Lans smo ovde jedini nacionalisti, joj kad rece Lans ubice me Anemone kad dodje Lansi i prelista par strana u nazad.. On je mozda i vise zagrejan za nacionalizam nego nas dvojica
Није зелена болест корона вирус, да се излечити, само је потребно да прође период рехабилитације.

Реагујем, јашта, сматрам да ми је дужност, јер ми је ћаћа и читава страна његове породице из Републике Српске.

Ланси је велики господин по том питању.

Током комунизма смо видели шта се дешава када се одрекнемо националног и пређемо у наднационално, сасеку нам корене и онда лутамо као духови, што се и десило '90-их.

Зато нове генерације треба васпитавати у српском духу и традицији, да се њима не деси што се нама дешавало и када ђаво опет дође по своје, да знају ко су, шта су и шта је њихово.

То је најмање што можемо учинити за опоравак српског националног бића.

Al' realno teško da će kafanskim nacionalizmom doći do čke na LJiS-u. :lol:
Ја сам једну малу из Борова оборио са ногу када сам јој рекао како је САО Источна Славонија, Барања и Западни Срем требала да се припоји Србији '95-те.

Море се то и политиком, само требаш да знаш шта и како да медиш.

Ја сам једну малу из Борова оборио са ногу када сам јој рекао како је САО Источна Славонија, Барања и Западни Срем требала да се припоји Србији '95-те.

Море се то и политиком, само требаш да знаш шта и како да медиш.
Da, ali ovo je LJiS, a ne Slavonija, i to osiromašen LJiS, sa svega par koleginica, tako da tu čovek mora da bude mađioničar da bi se ovajdio. :D

Da, ali ovo je LJiS, a ne Slavonija, i to osiromašen LJiS, sa svega par koleginica, tako da tu čovek mora da bude mađioničar da bi se ovajdio. :D
Па прва и најважнија грешка је уопште помисао да ћеш на неком форуму да покупиш кајмак.

Треба да се одржи минут шутње за ту палу браћу.

Па прва и најважнија грешка је уопште помисао да ћеш на неком форуму да покупиш кајмак.

Треба да се одржи минут шутње за ту палу браћу.
Saće da ti objasni kako je on metao nekad kad je ovo vredelo nečemu a ne ko sad kad niko nema pojma da forumuje ko on nekad što je forumovao
Ili što bi se reklo
Da je nama Jugoslavije sada
De bi nama kraja bilo sada

Saće da ti objasni kako je on metao nekad kad je ovo vredelo nečemu a ne ko sad kad niko nema pojma da forumuje ko on nekad što je forumovao
Ili što bi se reklo
Da je nama Jugoslavije sada
De bi nama kraja bilo sada
Па и Таб је говорио да је својевремено барио неке Рускиње из Сибира.

Значи када админ није омастио брк, чему се онда остали надају?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back