gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
NOBODY ASKED YOU, PATRICE!!!kada sam rekao volite se,
nisam mislio bas toliko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NOBODY ASKED YOU, PATRICE!!!kada sam rekao volite se,
nisam mislio bas toliko
svaki dvorac ima svoju luduNe brini se, mene ne vole. Lol

Kad sam rekao da me ne vole, to je zato što me obožavaju.svaki dvorac ima svoju ludu
nista se nije promenilo

kad izađeš iz kola išutiraj gumuTrue story.
Бадри се појави и свима нам крене сузица низ бутиницу.

Због?kad izađeš iz kola išutiraj gumu
Ja sam ovde oduvek maltene.Где си Смориша, нисам те чуо дуго. Ко би рек'о да и ти посећујеш острво Љис?

ne nego da odlepiš jaja i kуraц sa butinice : )Због?
Да мање шутирам Бадрија? : ))))
На радост многих од нас!Ja sam ovde oduvek maltene.
Od 2011 god sam na LjiS-u
Staviš me u filter, ignore listu i rešen problem.На радост многих од нас!
Not.

Dobar si čovek izgledaStaviš me u filter, ignore listu i rešen problem.
A ako ne možeš jer si moderator batališ moderatorsko mesto.
Eventualno nagovoriš Taba da me trajno banuje.
Eto, i to sam ti rešio.
Али није занимљиво. Занимљивије је гледати те како се опрашташ од форума 378 пута, мехехеStaviš me u filter, ignore listu i rešen problem.
A ako ne možeš jer si moderator batališ moderatorsko mesto.
Eventualno nagovoriš Taba da me trajno banuje.
Eto, i to sam ti rešio.
Pa i nisam nešto mnogo na kvorumu ako ćemo pošteno.Али није занимљиво. Занимљивије је гледати те како се опрашташ од форума 378 пута, мехехе

Postavljam rekorde smaranja.Али није занимљиво. Занимљивије је гледати те како се опрашташ од форума 378 пута, мехехе

Ма јок, ту сам, ал данас сам мекана : ))Eh, dao bih ti zemo repku za ziku, al bojim se da bi bilo džabe, obrisaće ti ziku.
Mada stoji već dvajes i kusur minuta, mora da Strki sastavlja tiket, evo ti ipak repka, pa šta bude.

Haha, i ja sam mislio da će obrisati, ali eto nije. : )Eh, dao bih ti zemo repku za ziku, al bojim se da bi bilo džabe, obrisaće ti ziku.
Mada stoji već dvajes i kusur minuta, mora da Strki sastavlja tiket, evo ti ipak repka, pa šta bude.