тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juce sam bila u SFRJ kaficu. :)
Konobarice sa kapama i maramama, nose majce sa Titovim likom, u centru neonska karta stare Jugoslavije, na zidu ogroman fica sa Draganom Nikolicem kao Flojdom, uramljene slike kultnih scena iz YU filmova, posteri starih bendova, u toaletu Bagat masina, a u wc ulazis kao u podmornicu. Vrata sa onim velikim krugom za okretanje. Mozes da narucis dzibru, domacu cesmovacu, samo YU vina i Yu sokovi. Probala sam rakiju od borovnice. Ja koja nikad rakiju ne pijem! :D
83E7D468-8B83-4676-B387-A2DE8DF85992.jpeg

6FF5FB4C-A398-413F-B6FB-0CE14FADC8EF.jpeg

Konobarice sa kapama i maramama, nose majce sa Titovim likom, u centru neonska karta stare Jugoslavije, na zidu ogroman fica sa Draganom Nikolicem kao Flojdom, uramljene slike kultnih scena iz YU filmova, posteri starih bendova, u toaletu Bagat masina, a u wc ulazis kao u podmornicu. Vrata sa onim velikim krugom za okretanje. Mozes da narucis dzibru, domacu cesmovacu, samo YU vina i Yu sokovi. Probala sam rakiju od borovnice. Ja koja nikad rakiju ne pijem! :D
Pogledajte prilog 651259
Pogledajte prilog 651261
Dugo sam bio jugonostalgicar. Sad vise ne. Ne treba se vracati u proslost. Ko ga ebe, da je valjalo trajalo bi.

Pogledajte prilog 651259
Pogledajte prilog 651261
Nisam neki ljubitelj, ja sam banula usred raspadanja, ali mislim da je lepo da taj period bude ovekovečen. Bila je interesantna kinematografija, mnogi sa oduševljenjem komentarišu to doba bivše Juge. Velika zemlja, more :heart:
Osim goli otok i progon opozicionih struja, al' šta sad.

Devojke, da li znate gde mogu kupiti brushalter sa sirokim silikonskim bretelama i silikonskim delom oko rebara, a da je napred obican?
Treba mi za neku haljinu poluotvorenih ledja.
Bejb ne nosi se tu brus, nemoj molim te silikonske br/o/a/e/tele. Ili imaš ono što zalepiš samo napred da se ne ocrtavaju bradaje, dizvine ovaj fini muški svet ovde i ova deca

Bejb ne nosi se tu brus, nemoj molim te silikonske br/o/a/e/tele. Ili imaš ono što zalepiš samo napred da se ne ocrtavaju bradaje, dizvine ovaj fini muški svet ovde i ova deca

Imam ono sto se samo zalepi, ali ne znam hoce li mi se videti jer ni napred nema bas mnogo materijala :-(
Mozda da sacekam da mi stigne haljina pa probam samo sa onim sto se zalepi...
Problem je sto cemo mnogo plesati jer mi treba za svadbu, a ja se bas i ne kontrolisem najbolje pa mi treba brus koji ce mi drzati sise.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back