gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Isučite jazavce ovo ovako ne možeОтпакујмо пенисе
Звучи као слоган
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isučite jazavce ovo ovako ne možeОтпакујмо пенисе
Звучи као слоган
Отпакујмо пенисеPa vidiš da umire tema ako su zapakovani
Ahaha kako sam te citirala pre no što si napisalaОтпакујмо пенисе
Звучи као слоган
Забаговао ми нет па отишла порука два пута хДAhaha kako sam te citirala pre no što si napisala
И ја живим овде.ja zivim ovde. i live here.
lazes SUBOTICARKO. da da da znam ja da ti zivis u SUBOTICI.И ја живим овде.
Више не. Осврни се, Мољац? Чујеш ли тај туп звук из подрума?lazes SUBOTICARKO. da da da znam ja da ti zivis u SUBOTICI.
nije ona Adventistalazes SUBOTICARKO. da da da znam ja da ti zivis u SUBOTICI.

Екшли, то су суботари.nije ona Adventista
njih zovemo suboticarima....
cesto je ona na aerodromu a on je valjda u Surcinu![]()
Nisam još dosegao taj kulturološki idel da se po vašarima uzdišem na nivo teletabisa.Sorryzato sto je to najkvalitetnija i najbolja muzika ali moras je razumeti.
meni podrum nije u kuci.Више не. Осврни се, Мољац? Чујеш ли тај туп звук из подрума?
I'm coming for ya.
Ништа двосмислено, мехехе.
bla bla bla blaNisam još dosegao taj kulturološki idel da se po vašarima uzdišem na nivo teletabisa.Sorry
Ali zato ne znaš gde ja živim.Знам где живиш.

Вванна бет?Ali zato ne znaš gde ja živim.![]()
ne razgovaram sa ljudima sa mesecnim primanjima ispod 1000eur pozdrav sirotinjo.Vidim brate,da ti je odlično.Otrkrio si horizonte hroničnog ludila.Drago mi je radi tebe,svi se radujemo što si uspeo.
Al,daj neku anegdotu na pitanje.Podeli sa nama najveličansvenije trenutke.
Dobro, znaš, ne moraš da objavljuješ adresu javno. : (Вванна бет?
Pa ta primanja u Srbiji mogu sebi da ozbede tri novopečena Srpska Božanstva.Političar,krimos i prostituka(ovaj,starleta)Al lepo je što imaš cenune razgovaram sa ljudima sa mesecnim primanjima ispod 1000eur pozdrav sirotinjo.