gost 212595
Poznat
- Poruka
- 8.567
Bogatstvo se je meri obiljem trpezeJa kafu samo, sirotinja
Već lepotom duše
I obimom grudi : )
Eto me, k'o Njegoš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bogatstvo se je meri obiljem trpezeJa kafu samo, sirotinja
Jel znas momcilo da je ta serija dobila Gran Pri u Rimu
Kakvo bi ja đubre bila sad da ti sise ne pošaljem, evo kažiBogatstvo se je meri obiljem trpeze
Već lepotom duše
I obimom grudi : )
Eto me, k'o Njegoš.
Ta serija je odlična u nivou Kraj dinastije Obrenović, kultna
Rekoh da znam za leptu tvoje duše.Kakvo bi ja đubre bila sad da ti sise ne pošaljem, evo kaži
Moje sise su ogromne.
Joj blago tebiI dupe isto.
Žao mi je, bejb...
Ja već pratim reku. : )
Predivan si, gospodineŽao mi je, bejb...
Ja već pratim reku. : )
Joj blago tebi
Što tako da mu kažeš crkla dabogdaE udavio se...
Što tako da mu kažeš crkla dabogda
Gle sta sam izveo, odgledam Sopranose prvu sezonu i reko odlicna je serija al daj da malo vidim i nesto drugo pa cu se vratim, i pustim Mandalorijanca 3 epizode iznerviram se i prekinem, pa pogledam Witchera i isto batalim posle cetvrte ep. Onda pustim Fleabag i odusevim se, taman se saziveo kad ono vec kraj, i sad gledam Narcosa onako nije nesto wow
Pa nastavi sopranose sadGle sta sam izveo, odgledam Sopranose prvu sezonu i reko odlicna je serija al daj da malo vidim i nesto drugo pa cu se vratim, i pustim Mandalorijanca 3 epizode iznerviram se i prekinem, pa pogledam Witchera i isto batalim posle cetvrte ep. Onda pustim Fleabag i odusevim se, taman se saziveo kad ono vec kraj, i sad gledam Narcosa onako nije nesto wow
Ja sam gledala mani hejst i iznervirala se u drugoj seriji, a treca se tek snima.
Gledo vec. Cekam 3. april i novu sezonu.. Prezabavno je.
Pa nastavi sopranose sad
Gledam ja papu ovih danaOcu da isteram Narcosa do kraja... A onda se lomim da li da nastavim Sopranose ili da bacim pogled na ovog Papu
Ocu da isteram Narcosa do kraja... A onda se lomim da li da nastavim Sopranose ili da bacim pogled na ovog Papu
Jel to na netflixu gledas?
I papa i sopranosi su na HBOJel to na netflixu gledas?