- Poruka
- 483
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vulgarno je, de si bio ovih dana da vidiš kako se briše I banujeZašto, to je knjiga bre!
Kakvi vulgarno, to je objavio Gradac, najbolja izdavačka kuća kod nas.Vulgarno je, de si bio ovih dana da vidiš kako se briše I banuje
Pa i Vuk Karadžić je najveći reformator srpskog jezika i jesi vido malopre da se ovde ne važiKakvi vulgarno, to je objavio Gradac, najbolja izdavačka kuća kod nas.
Pa i Vuk Karadžić je najveći reformator srpskog jezika i jesi vido malopre da se ovde ne važi
I ja i jaJa kafu samo, sirotinja
Vuk je govedo jedno koji je izbacio prelepe reci kao sto su umozritelni sozercatelj, govnenija, zajebanije itd.
Vuk je govedo jedno koji je izbacio prelepe reci kao sto su umozritelni sozercatelj, govnenija, zajebanije itd.
Živeli, SotireI ja i ja
Nikad nisam gledo seriju Vuk Karadzic
OOOOOO PA KAKONikad nisam gledo seriju Vuk Karadzic
Ja jesam do pola otprilike i to kad sam bio bas fanatik, sad bih mogao mozda do pola prve epizode eventualno.
OOOOOO PA KAKO
Znaš li da smo zbog te serije na đevđiru uveli termin za pojavu biti Karađorđe, kad ideš po dvorištu, slažeš neko granje i govoriš kojekude
Ta serija je odlična u nivou Kraj dinastije Obrenović, kultnaIz cele serije secam se samo kad Miki naidje na nekog Turcina, a ovaj mu kaze "pu govvno kaursko". I to je to.
Iz cele serije secam se samo kad Miki naidje na nekog Turcina, a ovaj mu kaze "pu govvno kaursko". I to je to.
Ta serija je odlična u nivou Kraj dinastije Obrenović, kultna
Ovo za bolji život još uvek nisam fermentisala u glavi, nikako mi nije jasnoVuk, Bolji zivot i Gorki plodovi su jedine srpske serije koje nisam gledo...