Ms Bejb
Ističe se
- Poruka
- 2.465
Nisam pretpostavila da je krsta visoka tehnologija, joj qq meni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
potrazi na red tube
O pobogu ženo, Ivan i tab hakuju pentagon a neće napraviti algoritam za cenzuru, ajde molim te...Nisam pretpostavila da je krsta visoka tehnologija, joj qq meni.
samo najbolje za vas nase drage posetioceNisam pretpostavila da je krsta visoka tehnologija, joj qq meni.

Pa zato što ne treba mnogo pameti da napraviš program u koji uneseš određene reči koje hoćeš da budu zvezdice.
a ima veze sa Ljisom![]()
O pobogu ženo, Ivan i tab hakuju pentagon a neće napraviti algoritam za cenzuru, ajde molim te...
Tako je, postoji i u rečniku Vuka Karadžića. Al ovde imaš veće katolike od pape pa ne smeDa, znam kako funkcionise, ali ne znam zasto nije dozvoljeno da kazes pitcshka. To je nasa najpoznatija rec!
Pa zovu Ivana da dođe, tab nek ostane ovde, od njega ionako nema leba meheheIma ovde po Belgiji posla za njih, hiljade evra da mlate.
crven ban uzimas u ruke kad te to zanima..ovde ne dolazis jer te to zanimaTako je, postoji i u rečniku Vuka Karadžića. Al ovde imaš veće katolike od pape pa ne sme

smislja nove graficke oznakeKud se dede onaj ludi moca sad

Molim persone koje su mi na ignoru da me ne citiraju
Ne ako si dovoljno dobarAKo hakujes pentagon, uhapse te, pre ili kasnije.
Ne ako si dovoljno dobar
Aha ok, to ima smisla.

Prijavljen si batice
Zašto, to je knjiga bre!Prijavljen si batice