gost 345877
Veoma poznat
- Poruka
- 11.521
Pa ne, ja cu da odlepim tacno.Dakle zakljucak je..da je najbolje dici noge i ne filozofirati mnogo..
Taman ove dve kile sto sam nabacila sad cu da izgubim i njih i jos 5
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne, ja cu da odlepim tacno.Dakle zakljucak je..da je najbolje dici noge i ne filozofirati mnogo..
Polako bez sekiracije.. malo se strpis i posle ces videti da i nije bio neki problem.. tako obicno biva..Pa ne, ja cu da odlepim tacno.
Taman ove dve kile sto sam nabacila sad cu da izgubim i njih i jos 5
Ne znam, zato se i raspitujem. Na netu nema nista a bilo je na vestima, samo sto sam vesti odslusao dok sam pricao telefonom pa pola nisam cuo.Koji su to lekovi silvere?
Ne znam, zato se i raspitujem. Na netu nema nista a bilo je na vestima, samo sto sam vesti odslusao dok sam pricao telefonom pa pola nisam cuo.
Je.bote postovi su vam kao da ste poremeceni![]()
Pa ja planiram da bojkotujem ako mi uskoro umesto veoma poznat ne bude pisalo veoma poznataAki mi ispod nika bude pisalo domacin tacno vise ne dolazim.
Konjokradica mehehe
Stupi u bojkot odmah i vrati se kad bude pisalo.Pa ja planiram da bojkotujem ako mi uskoro umesto veoma poznat ne bude pisalo veoma poznata
Pa jel ti to, sviju ti, mene teraš odavdeStupi u bojkot odmah i vrati se kad bude pisalo.![]()
Taman posla, nego samo ti pružam podršku.Pa jel ti to, sviju ti, mene teraš odavde
uf ja sam jednom dunav do pola i vratio se nisam mogo daljeI tako vam ja preplivam Rzav...
uf ja sam jednom dunav do pola i vratio se nisam mogo dalje
Nema ga.De si, Šiške? : )