- Poruka
- 131.190
Nemoj molim te, evo drhtim sav.Koliko si ti svestan da ću ja posle ovog izazova stvarno da odem na književnost i da, ako me banuješ, to uopšte neće biti prijatno. Kad se vratim. Iz bana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj molim te, evo drhtim sav.Koliko si ti svestan da ću ja posle ovog izazova stvarno da odem na književnost i da, ako me banuješ, to uopšte neće biti prijatno. Kad se vratim. Iz bana.
A ostali smo ostalo stop m? E pa sutra je ponedeljak i ti se posle ebi sa višnjom subotama i nedeljama...navijam za višnju,subotu i nedelju
ostalo stop
Pokaj se dijete.. ne budi ko šimširišmiš. Ti si još uvijek mlada možeš da pogrešiš..E pa Badrika, jehbem ti sve
eee a kad bi bio ranjen...Ja sam kao nešto poluranjen i molim vas da mi se obraćate sa malo više nežnosti,tj sa puno nežnosti,jer da menjamo mesta,ja bih tako uradio.Podržite me jednom nedeljno bar
BadrikaBanovase Dodolu..![]()
Ne svi, ali mnogi. A glupo da u rečenici kažeš "mnogi su skočili"... Umetnička sloboda, izvini.kako svi izvini molim te
da,kako svi izvini molim te?kako svi izvini molim te
Jaoooooooo,baš je leeeepaaaaaPromenila sam sliku! :-)