štada,kako svi izvini molim te?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
štada,kako svi izvini molim te?
Ja sam za to da ti i moca budete modulatori da makar slusamo dobru muziku..Badrika
Ja nemam pojma,video sam da je Maki pitao,pa reko ajd i ja...opušteno Maki,ne sekiraj se ti ništaJa ne znam što ste se pronašli vi koji niste? Griža savesti, šta?
AaaaaaawJa sam za to da ti i moca budete modulatori da makar slusamo dobru muziku..
Pa ja mislim da se ne svadjamo...čak i ako se svadjamo,mislim da to nije klasična svadja,već oni mene grde.A ja ne mogu da se branim,tako da priznajem,pogrešio sam izvinite,voli vas sve vaš Maki,nemojte mi zameritiJel se vi svadjate?
tebe sve mrzi i salčiće te mrzi da pravišJa trenutno na telefonu imam 7 gb slika i muž mi stalno priča da nisam normalna. Moraću da upalim laptop i prebacim, a tako me mrzi....![]()
Nama to ništa ne znači ako si udata,samo da znašJa jos uvek prebacujem stvari u cloud. Jos malo dokumenata i bice gotovo. Imam oko 70 gb slika
Mene mrzi da jedem salčiće
Nama to ništa ne znači ako si udata,samo da znaš
mi se kada koljemo poubijašmo oko njihja bih voleo da ih probam danas nisam otkad sam bio mali
mi se kada koljemo poubijašmo oko njih
kakve crne jafe,mančmelouvi,gluposti...
Salčići se bar brzo spremaju, šta će ti živci za nji?
Interesantna paralela sa zenama..Ali kad se lepo naprave... ****** francuski kroasan