volim te životinjoOfarbala se, iscepala drva, zaklala i sredila prase, okrunila dve tone kuruza, namirila blago, treba li još šta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
volim te životinjoOfarbala se, iscepala drva, zaklala i sredila prase, okrunila dve tone kuruza, namirila blago, treba li još šta
da me opremiš he heOfarbala se, iscepala drva, zaklala i sredila prase, okrunila dve tone kuruza, namirila blago, treba li još šta
Jaštasasam vido da je dodola ubedljivo šanpijon trenutnih, strki vice, ja treći, heroina ima drvenu medalju ehe
E baš ta mehehedodolo elti boja sade sedo ljubićasta ko u mikija donovana ahahhahahahha
Па ајде. Само не мени, плиз, немам ти кад.dobro de strki doći u jednom prlikom na palić da mećem ehe
Ja sam već čika u srednjim godinama,treba ponekad odmarati i uz mlade guze i laganu muziku.E tako!
Kad smo kod lagane muzike, slušaj ovo:Ja sam već čika u srednjim godinama,treba ponekad odmarati i uz mlade guze i laganu muziku.
Nema mladih guza,ništa to ne valjaKad smo kod lagane muzike, slušaj ovo:

Nemaš pojma. LolNema mladih guza,ništa to ne valja![]()
Ал' уз чашицу љуте и смотану Вирџинију.kafa je dobra.
valjda razumes i ono krk..valjda se krkaAl pazi kad razumem samo I ili se

Razumem kad mi marenda kaže da sam krkanvaljda razumes i ono krk..valjda se krka![]()