тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ispod svake poruke imaš "podržavam", "+citat" i "odgovorite". Ispod svih poruka koje bi da citiraš, klikneš na to "+citat", onda ti se pojavi ispod polja za odgovor "ubacite citate" i tako...
O brate što sam glup. Faja.

Pa sva sreća onda da nisi bio ovde na našim Busijama jer smo svakako ja I Zajcev planirali da pomerimo granicu Srbije na zapad i vas Semberaca praktično da se odreknemo. Nikad naši niste ni bili
E da ti kažem zabole me baš za te tvoje i Zajcevljove planove. Jer ja naime imam drugi plan. I to odavno.

Ne samo da sam kolonizovao Srem pre vas, nego imam i strategiju koja je lepša za nas Sremce. Dakle, ne samo da sam istorijski, geografski i lingvistički povezan sa područjem ovog dela Panonije, nego kad dođe do toga da jogurtaši zatražu ocepljenje Vojvodine, ima se pozovem na fakte di se Srem najprvo, a potim su se i Bačka i Banat pripojli Majčici. Nači nije to bilo kao ajmo ura Vojvodina, nego obaška; misim ko bi reko.

Potim ću nam uznem geografski Zemun i N. Beograd, jel je tako pravo, pak vratim Južnobački okrug, moš misliti bačvanske ideje Južnobačkog okruga usred Srema, i vascelu zimskoolimpijsku Frušku Goru pod okrilje države i objedinim teritoriju sa svim što ti nema ni Luksemburg ni niko na svijet.
Te svinjski, te vinski Srem, te aerodrom, ne jedan nego dva, te velegrad, te institucije i infrastruktura, te željeznica, te ravnica, te namastiri, te turizam, i olimpisku skakaonicu i bob stazu da napravimo, te žitnica, te dva autoputa; a bačvanski pušači kujca ima da nam ga glabaju a ne da se bogate na našem znoju.
A ja brate ono eto presednik.:)

• Podržavam
Reactions: Red
Pa vi vidite HAHA
20200111_004653.jpg

kolega mi poklonio knjigu za rodjendan i reko mi da moram da je pročitam i ja kao aj dobro ako moram..
Ne bre brate. Pa zamisli da ti keva pored čarapa i dezodoransa poklanja knjigu samopomoći za Novu godinu. I to ne jedanput. Ono izbistrio sam Peka samostalno, završio sam Monahom koji je prodo Ferari takođe svojom voljom mada sam to vaistinu dobio od nekog - ali ono što sam dobio od mame ne mogu ni da imenujem; znači to je ono tipa da naslov može da bude komotno predgovor za tu knjigu. To bre ko neka dijagnoza, medecinska knjiga. Ono kad pročitaš naslov usereš se. Sve objašnjeno. Kao dočekuješ Novu godinu uz knigu ''Zašto ste tako jadni i bedni''.

I ono, mislio sam da sam se nekako rešio toga, tek saznam za nekog Sikret santu na poslu, misim to ono poklonimo kolegi nešto ono baš najlepše al ko razume strane jezike to je ono intimno i to.

I pazi kujca, dobijem knjigu ček da pročitam naslov - dakle Majstori uspeha, podnaslov Tajne koje vam stvarno menjaju život, podpodnaslov Tri tajne kojima ćete postići uspeh u finansijama, ljubavi, zdravlju i životu.
Autori - Napoleon Hil, Džozef Marfi I, Dejl Karnegi. Dakle ebena trojica uspešnih, sve sa zvučnim imenima i brojevima, ne zna se ko je veći car i ko je najprvi.
Dakle uveno sam.

Ja ovom svom što sam mu bio Sikrit santa darivao pun džak smokija pošto čovek inače zoba smoki po ceo dan. Računam to mu treba.

Valjda i meni treba savet kako da postanem majstor uspeha. Misim sve znam, samo ne znam kako da postanem uspešan, eto to malo mi treba od njih trojice autora i koleginice milenijalke.
E lažem, dobio sam i čokoladu. Najlepše želje. Ona je stvarno posebna.

Pa brate ja volim da učim, napokon. Dockan sam naučio da učim. Ali hvala ti Gani iskreno. Brate vreme ide brže nego što mogu da ga dofatim. Ne umem više ni da citiram po forumu, a kamoli to sa papirićima, al sledeće godine ću nešto tako, tipa ajd imamo dve ulaznice za muzej afričke umetnosti, ne baš da bude ta čipka i to, fin sam nekako omekšo ko ratluk; sad su me vala uhvatili nespremnog.

Pa brate ja volim da učim, napokon. Dockan sam naučio da učim. Ali hvala ti Gani iskreno. Brate vreme ide brže nego što mogu da ga dofatim. Ne umem više ni da citiram po forumu, a kamoli to sa papirićima, al sledeće godine ću nešto tako, tipa ajd imamo dve ulaznice za muzej afričke umetnosti, ne baš da bude ta čipka i to, fin sam nekako omekšo ko ratluk; sad su me vala uhvatili nespremnog.
brate ja ceo zivot pravim sranja i opet je sve okej
treba biti malo opusten ovo ono vozanje
malo se zavozas pa malo ukocis
doziras <3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back