Julian
Poznat
- Poruka
- 8.030
O brate što sam glup. Faja.Ispod svake poruke imaš "podržavam", "+citat" i "odgovorite". Ispod svih poruka koje bi da citiraš, klikneš na to "+citat", onda ti se pojavi ispod polja za odgovor "ubacite citate" i tako...
E da ti kažem zabole me baš za te tvoje i Zajcevljove planove. Jer ja naime imam drugi plan. I to odavno.Pa sva sreća onda da nisi bio ovde na našim Busijama jer smo svakako ja I Zajcev planirali da pomerimo granicu Srbije na zapad i vas Semberaca praktično da se odreknemo. Nikad naši niste ni bili
Ne samo da sam kolonizovao Srem pre vas, nego imam i strategiju koja je lepša za nas Sremce. Dakle, ne samo da sam istorijski, geografski i lingvistički povezan sa područjem ovog dela Panonije, nego kad dođe do toga da jogurtaši zatražu ocepljenje Vojvodine, ima se pozovem na fakte di se Srem najprvo, a potim su se i Bačka i Banat pripojli Majčici. Nači nije to bilo kao ajmo ura Vojvodina, nego obaška; misim ko bi reko.
Potim ću nam uznem geografski Zemun i N. Beograd, jel je tako pravo, pak vratim Južnobački okrug, moš misliti bačvanske ideje Južnobačkog okruga usred Srema, i vascelu zimskoolimpijsku Frušku Goru pod okrilje države i objedinim teritoriju sa svim što ti nema ni Luksemburg ni niko na svijet.
Te svinjski, te vinski Srem, te aerodrom, ne jedan nego dva, te velegrad, te institucije i infrastruktura, te željeznica, te ravnica, te namastiri, te turizam, i olimpisku skakaonicu i bob stazu da napravimo, te žitnica, te dva autoputa; a bačvanski pušači kujca ima da nam ga glabaju a ne da se bogate na našem znoju.
A ja brate ono eto presednik.