Bambi je bečka raja. Ehe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko i ja germanskaBambi je bečka raja. Ehe
Ma ja sam rodom Kupusar, Semberac. Što bi moj pokojni otac reko, Bog da mu dušu prosti - ''Kad smo mi ono izbjegli sedamdesdevete...''@Julian
Odakle su tvoji, rode?
Pa sva sreća onda da nisi bio ovde na našim Busijama jer smo svakako ja I Zajcev planirali da pomerimo granicu Srbije na zapad i vas Semberaca praktično da se odreknemo. Nikad naši niste ni biliMa ja sam rodom Kupusar, Semberac. Što bi moj pokojni otac reko, Bog da mu dušu prosti - ''Kad smo mi ono izbjegli sedamdesdevete...''
Nego gospodin poluozbiljan, da ne ne kažem Tibi, da ti ne bude morebit neprijatno - ma njemu je to sve isto.
Jel može neko natenane da mi objasni kako radi višestruko citiranje? Dakle ošo sam ukujac. Ebote došo sam u onu fazu da isključim iz štekera uređaj jer ne umem da nađem dugme. Kako da dvoje citiram zaboga u ovoj novoj tehnologiji internet foruma?
Ispod svake poruke imaš "podržavam", "+citat" i "odgovorite". Ispod svih poruka koje bi da citiraš, klikneš na to "+citat", onda ti se pojavi ispod polja za odgovor "ubacite citate" i tako...Jel može neko natenane da mi objasni kako radi višestruko citiranje? Dakle ošo sam ukujac. Ebote došo sam u onu fazu da isključim iz štekera uređaj jer ne umem da nađem dugme. Kako da dvoje citiram zaboga u ovoj novoj tehnologiji internet foruma?
Jel ti jasno sad da ne treba knjige čitatioslepo sam
pa da shvatim da ne treba da čitamA šta to?
I gde je @cvetak zanovetak ?
Taj ti kolega dobro ne mislikolega mi poklonio knjigu za rodjendan i reko mi da moram da je pročitam i ja kao aj dobro ako moram..
to je zato što je vodio i ženu na moj rodjendanTaj ti kolega dobro ne misli
Nije mogo za neki ferero roše da se otvori, nego baš knjiga
Eto, to ti je škola za ubuduće. Ja, poučena tvojim primerom, knjigu neću ni da pogledam. Hvala ti, Heki!pa da shvatim da ne treba da čitam
i to još sad pod stare dane
drago mi je da moj bol bar nekome dobro činiEto, to ti je škola za ubuduće. Ja, poučena tvojim primerom, knjigu neću ni da pogledam. Hvala ti, Heki!
***** je lito je zato što je vodio i ženu na moj rodjendan
da je bio samostalan verovatno bi mi poklonio gajbu piva
Ti si plemenita dušadrago mi je da moj bol bar nekome dobro čini
papučić pravi***** je li
Plaši se žene
ti si jedina koja to primećuje :srce:Ti si plemenita duša
Ne sme da dodje,izgubila pivo na opkladi,pa vrdaA šta to?
I gde je @cvetak zanovetak ?