тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Julian
Odakle su tvoji, rode?
Ma ja sam rodom Kupusar, Semberac. Što bi moj pokojni otac reko, Bog da mu dušu prosti - ''Kad smo mi ono izbjegli sedamdesdevete...''
Nego gospodin poluozbiljan, da ne ne kažem Tibi, da ti ne bude morebit neprijatno - ma njemu je to sve isto.

Jel može neko natenane da mi objasni kako radi višestruko citiranje? Dakle ošo sam ukujac. Ebote došo sam u onu fazu da isključim iz štekera uređaj jer ne umem da nađem dugme. Kako da dvoje citiram zaboga u ovoj novoj tehnologiji internet foruma?

Ma ja sam rodom Kupusar, Semberac. Što bi moj pokojni otac reko, Bog da mu dušu prosti - ''Kad smo mi ono izbjegli sedamdesdevete...''
Nego gospodin poluozbiljan, da ne ne kažem Tibi, da ti ne bude morebit neprijatno - ma njemu je to sve isto.

Jel može neko natenane da mi objasni kako radi višestruko citiranje? Dakle ošo sam ukujac. Ebote došo sam u onu fazu da isključim iz štekera uređaj jer ne umem da nađem dugme. Kako da dvoje citiram zaboga u ovoj novoj tehnologiji internet foruma?
Pa sva sreća onda da nisi bio ovde na našim Busijama jer smo svakako ja I Zajcev planirali da pomerimo granicu Srbije na zapad i vas Semberaca praktično da se odreknemo. Nikad naši niste ni bili

Ispod svake poruke imaš "podržavam", "+citat" i "odgovorite". Ispod svih poruka koje bi da citiraš, klikneš na to "+citat", onda ti se pojavi ispod polja za odgovor "ubacite citate" i tako...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back