- Poruka
- 131.211
Šiške, neka hvala, možda drugi put. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da pitamo Striki da li mogu da sidjem dole kod tebe u podrum da ti malo popušim,nećemo dugo?Šiške, nemoj da si tužan, hajde može i sad.![]()
Ahahahahah, mislim da neće stati na put našoj ljubavi.Da pitamo Striki da li mogu da sidjem dole kod tebe u podrum da ti malo popušim,nećemo dugo?![]()
Da pitamo Striki da li mogu da sidjem dole kod tebe u podrum da ti malo popušim,nećemo dugo?![]()

Hvala što imaš razumevanja.Само удрите.

Nema potrebe, nemoj da staješ na put našoj ljubavi.Imam potrebu da zastitim Badrija od ovog navalentnog Shishija...
Ozbiljna sam!
Па и ти си пеедер, волиш мушкарце.Користим и ја : (
Ne znam šta ljudi imaju protiv Skajpa?Знао сам ја да је пеедер чим је рекао да користи Скајп у 2019. години.
Не волим, обожавам :инлове:Па и ти си пеедер, волиш мушкарце.
Ono zove te rodbina i posle prvih 7-8 min nastaje neprijatna tišina i uglavnom sledi pitanje " kakvo je vreme tu"Ja moram da priznam da sam Skajp koristio bukvalno dvaput u životu. Šta da radim, bio sam tehnološki hendikepiraaaaan...

Чак је и моја тетка која је одавно прегазила пола животног века почела да користи Месинџер.Ja moram da priznam da sam Skajp koristio bukvalno dvaput u životu. Šta da radim, bio sam tehnološki hendikepiraaaaan...
Супер је то ствар.Ne znam šta ljudi imaju protiv Skajpa?