trebalo je samaŠta si sad reko?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trebalo je samaŠta si sad reko?
О овоме ћу већ да размислим!ma šta pikča - prepička
Taman posla, pa nisi ti tab, kod tebe je i reč dovoljnaОдобрено, је л треба печат?
Pa to isto pokupili od tinejdzera, oni gutaju samoglasnike
Zvuči kao prepečena pogačica...Ja isla s drugaricom na neki nastup i ona sva srecna, raspolozen, grli me i u jednom momentu ksze, ma znas sta, stvarno smo prepicke
Ja umrla od smeha
volite li bramsa....
bro slusam ja sve od monteverdijevih madrigala do rnbIma par dobrih deonica, al vidim da slusas Anu, sto mi se svidja
Мислим да си промашио тему.@De_Sisti poredjenje koje mi je palo na pamet - ova tema je srbija od 90ih do sada, sa tim sto mozemo da pravimo alternativnu istoriju.
ja sam prva demokratska vlada (SPS, gle slucajnosti stranka koja mi je svakako bliska) a sad smo negde kod 2000. i bira se izmedju radikala (tihi) i DS opozicije (reefer).
oink oink

moj omiljeni slatkis uz krempite

Зашто моје уштипке са сиром називаш слаткишима?moj omiljeni slatkis uz krempite
ima se ubijem od njih iduce sedmice u BG-u![]()
izvini, sada videh (uz tvoju pomocЗашто моје уштипке са сиром називаш слаткишима?
Шта си мислио, да су принцес крофне? оО
) da su ustipci

Три оченаша минимум и сатићак клечања на кукурузу. Може и кокичар.izvini, sada videh (uz tvoju pomoc) da su ustipci
ako je bas veliki greh,
didem da se prekrstim i jos neku preporuku ako moze![]()
dobro, to cu kazem Bardiju,Три оченаша минимум и сатићак клечања на кукурузу. Може и кокичар.