тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam završila za danas. 😁 Pomagajte, drugovi... Samsung A50 ili Honor 9X ili Xiaomi 😂 hoću nešto preko VIP-a da uzmem a u telefone se razumem k'o ... Da ne kažem sad ...
Ni slucajno, prodaju skart telefone, posle mesec dana otisao nov telefon a nije prvi put, nikada ne servisiraju, bukvalno za sve napisu mehanicka greska,ali uvek.
Za razliku od Telenora koji ipak servisira koliko sam cula.
Bolje pristedeti pa kupiti jeftiniji u radnji, duze ce trajati, kod Vipa su sigurica bacene pare

konjalbum.jpg

imam neku skrckanu koščicu u šaci, a nisam ni znala
bolelo me dve nedelje, odem tek danas da snimim
sledeće nedelje moram kod ortopeda, a pojma nemam šta će da mi rade, boli me i bez da mi neko nešto radi
šta mislite, ako budem čekala dovoljno dugo hoće to proći samo od sebe? : (

imam neku skrckanu koščicu u šaci, a nisam ni znala
bolelo me dve nedelje, odem tek danas da snimim
sledeće nedelje moram kod ortopeda, a pojma nemam šta će da mi rade, boli me i bez da mi neko nešto radi
šta mislite, ako budem čekala dovoljno dugo hoće to proći samo od sebe? : (
urimil ako su ti nervi u ruci shebani...tri meseca pi i proci ce... meni se shebo neki od sake do lakta i jos me yebe dzaba struja i magnet nista ne pomaze mora da se regenerise to cuo kaze sigurno godinu najmanje... i ne daj da te ortoped drqa sa nekim pokretima...to su manijaci znam dosta ljudi koje su vezbama shebali...

urimil ako su ti nervi u ruci shebani...tri meseca pi i proci ce... meni se shebo neki od sake do lakta i jos me yebe dzaba struja i magnet nista ne pomaze mora da se regenerise to cuo kaze sigurno godinu najmanje... i ne daj da te ortoped drqa sa nekim pokretima...to su manijaci znam dosta ljudi koje su vezbama shebali...
meni je ta šaka sjebavana 4 puta do sad, ovo je drugi lom neke koščice, a 2 puta mi izletao zglob
inače mi je ovo tačno ispod domalog prsta, ne boli me ovako mnogo, samo kad nešto radim tom rukom.. na dodir oči ispadaju od bola
stvarno nisam pametna.. videću do utorka šta ću

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back