Moljac64
Elita
- Poruka
- 16.586
a ne razmislite nekad kako rec bojkot zvuci isto kao kondom, a kondomi su losa stvar zar ne?. sahmat.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HAHAHAHA.a ne razmislite nekad kako rec bojkot zvuci isto kao kondom, a kondomi su losa stvar zar ne?. sahmat.
Ni slucajno, prodaju skart telefone, posle mesec dana otisao nov telefon a nije prvi put, nikada ne servisiraju, bukvalno za sve napisu mehanicka greska,ali uvek.Ja sam završila za danas.Pomagajte, drugovi... Samsung A50 ili Honor 9X ili Xiaomi
hoću nešto preko VIP-a da uzmem a u telefone se razumem k'o ... Da ne kažem sad ...
Dobijes smece kome ce sigurno nesto da ode, u Vipu sam vise od deset godinaUh ovako mi dođe mnogo jeftinije, dobijem telefon od oko 300 eur za nekih stotinak evrića. Znači samsung brišem, a ovaj honor ima neku kameru što iskače pa mi to ide na živce.![]()

Molim vas s tim, este dobri, budite dobri.Deco,jeste dobri?
enormno veliki penis?

Pa neka mi prebaci na račun, banke ne štrajkuju.isporucice ti q kad poste strajkuju

Па ћао бебо мала :Дdesi bebo![]()
urimil ako su ti nervi u ruci shebani...tri meseca pi i proci ce... meni se shebo neki od sake do lakta i jos me yebe dzaba struja i magnet nista ne pomaze mora da se regenerise to cuo kaze sigurno godinu najmanje... i ne daj da te ortoped drqa sa nekim pokretima...to su manijaci znam dosta ljudi koje su vezbama shebali...imam neku skrckanu koščicu u šaci, a nisam ni znala
bolelo me dve nedelje, odem tek danas da snimim
sledeće nedelje moram kod ortopeda, a pojma nemam šta će da mi rade, boli me i bez da mi neko nešto radi
šta mislite, ako budem čekala dovoljno dugo hoće to proći samo od sebe? : (
meni je ta šaka sjebavana 4 puta do sad, ovo je drugi lom neke koščice, a 2 puta mi izletao zgloburimil ako su ti nervi u ruci shebani...tri meseca pi i proci ce... meni se shebo neki od sake do lakta i jos me yebe dzaba struja i magnet nista ne pomaze mora da se regenerise to cuo kaze sigurno godinu najmanje... i ne daj da te ortoped drqa sa nekim pokretima...to su manijaci znam dosta ljudi koje su vezbama shebali...