gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Što brt ne ide, ko kažeNekako mi Ceca ne ide uz metal.
Što se ponašaš ko sektaš neki, ko da je religija u pitanju i postoje neka pravila, ako ti se sviđa sepultura ne sme da ti se sviđa dara bubamara, ajde molim te
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što brt ne ide, ko kažeNekako mi Ceca ne ide uz metal.

Jeli bila I Ksendža bog da joj dušu prostija sam bio na koncertu dragane mirković 1993. u domu sindikata jeli sam mislio da će pevati pesme južnog vetra
ali nie kučka, samo je žđoganijima skakala po bini![]()
Ksendža je bila topčina, ti si prava momčina riba!Jeli bila I Ksendža bog da joj dušu prosti
Nije, u pravu si, Ksendža je moje godište, '93 je imala 16 godinane sećam se, moguće
mosilim da sa za nju tad još nije znalo
Meni ne ide, odnosno ne slušam, ali nemam ništa protiv ljudi koji slušaju nešto što ja ne slušam.Što brt ne ide, ko kaže
Što se ponašaš ko sektaš neki, ko da je religija u pitanju i postoje neka pravila, ako ti se sviđa sepultura ne sme da ti se sviđa dara bubamara, ajde molim te
A čekaj brt, ti si sumnjao?pa jeote ti si baš nacrtana kuguarka iz oglasa
sve se poklapa
Što bre pušiš ***** sad, ti prvi mećeš ljutka ovdi kad okačim Cecu, što ne preskočiš kad ti ne smeta je liMeni ne ide, odnosno ne slušam, ali nemam ništa protiv ljudi koji slušaju nešto što ja ne slušam.
A gotivna je bila, tugaE Ksendza
Jb.g bas
Da nas boli ******Unela sam kaktuse i sukulente ostale, napokon.
Sta smo zakljucili, sem da svakog boli ***** hehehe
tomu od bajčetineJa volim Tomu, ali to nije tema sad.
Toma je prežvakan, izvikan i duboko orjentisan na alkose i depresivceJa volim Tomu, ali to nije tema sad.
Lobotomiraj me, al ga volim.Toma je prežvakan, izvikan i duboko orjentisan na alkose i depresivce
Al ja neću da ti mećem ljutka sad jer nisam Badri
Ljubim da pukne ❤
Nisi ja ti sam.jel sam ja nešto napiso
Da li ti zaista misliš da se ljutim ili da mi smeta kad kačiš Cecu ili bilo šta drugo? Pa to je zezanje jbt.Što bre pušiš ***** sad, ti prvi mećeš ljutka ovdi kad okačim Cecu, što ne preskočiš kad ti ne smeta je li