cvetak zanovetak
Elita
- Poruka
- 16.787
Ne diraj Tomu!Toma je prežvakan, izvikan i duboko orjentisan na alkose i depresivce
Al ja neću da ti mećem ljutka sad jer nisam Badri
Ljubim da pukne ❤
Toma brat
U potpisu alkos i depresivac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne diraj Tomu!Toma je prežvakan, izvikan i duboko orjentisan na alkose i depresivce
Al ja neću da ti mećem ljutka sad jer nisam Badri
Ljubim da pukne ❤
E o ovome moramo jednom opširnije.A mene je uvek interesovala zaledjina.
Ne Cecina, nego Hemingvejeva. Ono, kontekst nečijeg stvaralaštva.
Tebe i dalje volim i neću da te lobotomiram što slušaš tomu etoNe diraj Tomu!
Toma brat
U potpisu alkos i depresivac
Zastrašio me momčilo mbambambamnećuništadaznam.. danas reko mi da ne spominjem dondolu jer se igram za životom.. a meni mi je do mog života mi nekako mi je stalo.Od ovog konja ne može da se dođe do reči
Brt ne zaklapaš sve mu *****, jel može neko drugi da progovori ovde aman breZastrašio me momčilo mbambambamnećuništadaznam.. danas reko mi da ne spominjem dondolu jer se igram za životom.. a meni mi je do mog života mi nekako mi je stalo.
Volim i ja tebeTebe i dalje volim i neću da te lobotomiram što slušaš tomu eto
ja moram kanda da crtam da se zekim, i da nisam sasvim ozbiljna.znam boki šta je skorup jebenga
jebešme ako znam,a ljubim ti **** ako ne znamNisi ja ti sam.
I satanizam kod ovih masnih metalika što je mnogo goreZaleđina stvaralaštva je uglavnom koks i štok...
nie sve marina i frutaO kakvoj zaledjini stvaralastva pricamo kad na ovim prostorima su dve osobe pisale svima tekstove, ono samo stancuju i ko prvi, njegova
ja moram kanda da crtam da se zekim, i da nisam sasvim ozbiljna.
ljubis mi sise? prevario sise?jebešme ako znam,a ljubim ti **** ako ne znam
Nije brate, Marina odavno kupuje pesme od anonimnih pa preprodajeO kakvoj zaledjini stvaralastva pricamo kad na ovim prostorima su dve osobe pisale svima tekstove, ono samo stancuju i ko prvi, njegova
ja moram kanda da crtam da se zekim, i da nisam sasvim ozbiljna.
BuvljakNije brate, Marina odavno kupuje pesme od anonimnih pa preprodaje
Od mene je kupila moje srce je pile...Nije brate, Marina odavno kupuje pesme od anonimnih pa preprodaje
Verovatno, nisam se toliko udubljivalanie sve marina i fruta
Drhti od straha kada grmiOd mene je kupila moje srce je pile...
sta ti slusas ybt.. a i lansi me brine, bio macan, al sad se opaso kursumima i pustio bradu do pupka![]()

Samo ti i šišmišrišmiršiš me razumete...Drhti od straha kada grmi
Nežno ko svila na kaldrmi