тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nekad je jedna dobra stvar dovoljna.
Hm, misliš da je i sad tako bilo?
Ма искрено не волим те уан хит феномене.

Била скоро спрдња за оног лика што пева Somebody that I used to know, како је лупио једну од најбољих песама у деценији, па нестао хД

• Podržavam
Reactions: Red
Ал ја имам 34 :мистергрин:
А сви ионако глуматају и без фдуа
Jel mislis na nekog sa foruma? Ovde bar to moze lakse da prodje, niko ti ne vidi facu, mimiku itd.. osim ako se ne napijes i odvrnes Cecu pa okacis video :lol:
Наравно да мисли на некога са форума, само нема херца да каже јавно!

Realno i ja bih raskinuo zbog ovakve frizure lol.

Pa i ne pratim tenis maltene uopšte otkako je Nolomanija uzela maha, tamo 2011-e otprilike. Kad su raskinuli?
Шалим се, ни ја нисам знала. Гуглала сам то на почетку меча јер Кристина није у боксу, лол. Као, крајем 2019. Значи јуче, практично.

Лик изгледа као Стифлер који је мало пустио косицу.

Шалим се, ни ја нисам знала. Гуглала сам то на почетку меча јер Кристина није у боксу, лол. Као, крајем 2019. Значи јуче, практично.

Лик изгледа као Стифлер који је мало пустио косицу.

Pa to, tačno su zbog frizure i raskinuli haha.

E ja sam izguglao ovu ribu Zvereva, Brenda Patea. Kamera joj prikazala facu, reko uou, ko je ovo? Onda vidim da je mnogo mršava, ne volim te koščate manekenke.

Ма искрено не волим те уан хит феномене.

Била скоро спрдња за оног лика што пева Somebody that I used to know, како је лупио једну од најбољих песама у деценији, па нестао хД
Ja to uglavnom ne posmatram tako. Svidi mi se neka pesma i to je to, uglavnom mi nije bitno koliko taj lik hitova ima, kakav je čovek privatno i slično, pesma je priča za sebe.
Više volim da istražujem glumce koje vidim u seriji nekoj, to mi je nekako zanimljivije, a muziku samo slušam! Mada, eto istraživala sam nekad Queen i još par bendova.

Pa vidi, imam, ali je ulje rumunskog porekla SAE 30, moze se koristiti za radne masine..do duse malo starije proizvodnje:rumenko:
moze i trampa za neko grlo, jagnjece, ili skuter samo ne kineski:D
Nema veze, nećemo da pijemo, treba nam da sredimo neki nameštaj.
A jel jagnje može da bude kinesko? :lol:

samo u duhu jevandjelja :D

84210480_824739351369342_7321684539661615104_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back