- Poruka
- 73.939
Ovim putem hoću da poručim: @marenda* , nije lepo smejati se tuđoj nesreći. Kad sam već tu, da nemaš 4 AAA baterije možda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
proveri da nije na solarne panele eheCelo popodne sam sklapala nekog robotića detetu i na kraju, nemamo baterije, tata zaboravio da kupi i sad ne znam da li radi, tačno ću da flipnem do sutra popodne.![]()
Nadam se da nije, realno, pre će mi baterije nego sunce.proveri da nije na solarne panele ehe
imamOvim putem hoću da poručim: @marenda* , nije lepo smejati se tuđoj nesreći. Kad sam već tu, da nemaš 4 AAA baterije možda?
Trimer mi na punjenje, od daljinskih slabe....imam
izvadi dve iz daljinskog, dve iz trimera, pa probaj ehe

Пази, ако јесте на панеле знам једног с политике што може да ти помогне мехехеNadam se da nije, realno, pre će mi baterije nego sunce.
Taman je, ofc, ni deblji, ni tanji.mora da je je neki deblji kad je aa
Pa ne znam, piše da je na baterije, možda može ipak nešto da se nabudži...Пази, ако јесте на панеле знам једног с политике што може да ти помогне мехехе
Zašto imam utisak da ne pričamo više o istom robotiću?Шта пушиш јбт? Vogue? хДDe ste ljudi i baterije?
Kaže mi čovek prodavac na trafici: "Brate, jedini ti pušiš ove pljuge, samo ih zbog tebe trebujemo".
Kako sad da ostavim cigare, izbaciću trafiku iz biznisa.
Шта пушиш јбт? Vogue? хД
Да, постоје те цигарете.
А зезаш? Нисам знала да кент још постоји хД Добро ти рекао човек.Kent 8.
Da bi se slagalo sa bezalkoholnim pivom sa aromom četinara i mahagonije!А зезаш? Нисам знала да кент још постоји хД Добро ти рекао човек.
Иначе, пре неки дан сам узела једну цигарету Камел, ону са дуплим кликом, фкн лимун и боровница. Мирише као да си запалио сапун. А таквог је и укуса. Због чега људи то праве, ја не разумем.
А зезаш? Нисам знала да кент још постоји хД Добро ти рекао човек.
Иначе, пре неки дан сам узела једну цигарету Камел, ону са дуплим кликом, фкн лимун и боровница. Мирише као да си запалио сапун. А таквог је и укуса. Због чега људи то праве, ја не разумем.