- Poruka
- 84.003
Jeli bre ti jel nisi mogo da budeš malo mlađi taman nam se dondola ponadala..pf svašta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeli bre ti jel nisi mogo da budeš malo mlađi taman nam se dondola ponadala..pf svašta
Pa ja ne volim mlađe, al ne volim ni da me neko prca dezinformacijama I stvara iskrivljenu slikuJeli bre ti jel nisi mogo da budeš malo mlađi taman nam se dondola ponadala..
De si, Šiške?

Upozorenje prihvatamMa pravi se stalno blesav, mani ga
Moze.Ok nećemo
Oćemo o tome kako me nasamario marenda
Sto se primas,radi tekoim dezinmformacijama šta lupaš sad

e nabiem jeSto se primas,radi te![]()
Pa bre došo si ovde mene, poštenu ženu, da sprdaš, kao tražiš kuguarku od 42 i naveo me naivnu da pomislim da si mlađi od 42 što nije u redu, ja sad treba da se odjavim ovako potresena jel to treba je likoim dezinmformacijama šta lupaš sad
neeee nikako to.. sad ce momcilo da iskoci a on je 95 godiste moze da iebe do sto jedan i nazad..e nabiem je
Ne može druže da nabijaš odma, ja sam konzervativna, moraš prvo da me izvedeš negde, da mi kupiš nešto lepoe nabiem je
Ja i strvina smo usvojile Sotira I momčila, skače za mene ko što bi svaki sin za majkuneeee nikako to.. sad ce momcilo da iskoci a on je 95 godiste moze da iebe do sto jedan i nazad..
Cevape nprNe može druže da nabijaš odma, ja sam konzervativna, moraš prvo da me izvedeš negde, da mi kupiš nešto lepo
Ti ako tako nastavis sve ces da pretvoris u rodbinu i neces imati tako postena posle s kim da se kresnes dizvinu ova deca...Ja i strvina smo usvojile Sotira I momčila, skače za mene ko što bi svaki sin za majku
Ne nosim zlato, srebro samoPo mogućstvu do 500 grama zlata..
40 karataPo mogućstvu do 500 grama zlata..
U Egiptu faraoni nosili srebro, ima tu nečegaNe nosim zlato, srebro samo
Ne volim zlato
ako si i ti od onih što idu na pljaskavicu posle trećeg piva onda ništaNe može druže da nabijaš odma, ja sam konzervativna, moraš prvo da me izvedeš negde, da mi kupiš nešto lepo
Pa ja i neću s decom, ko mi je još rodbina? Lanselot je dobri moj i uzalud pošteni zemljak, to je kao mlađi brat etoTi ako tako nastavis sve ces da pretvoris u rodbinu i neces imati tako postena posle s kim da se kresnes dizvinu ova deca...