- Poruka
- 84.003
Nemoj da mi diraš heroinu.. sad je u osetljivoj fazi...ako si i ti od onih što idu na pljaskavicu posle trećeg piva onda ništa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da mi diraš heroinu.. sad je u osetljivoj fazi...ako si i ti od onih što idu na pljaskavicu posle trećeg piva onda ništa
Sto gnjavis ljude, pusti ih da jeduako si i ti od onih što idu na pljaskavicu posle trećeg piva onda ništa
Banjalučke ako imaCevape npr
a što ono gnjave mene - to se ne računa?Sto gnjavis ljude, pusti ih da jedu
Ček šta ti dođe iznogud.. i reci domah šta ti dođem ja dok nisam još potrišio platu..Pa ja i neću s decom, ko mi je još rodbina? Lanselot je dobri moj i uzalud pošteni zemljak, to je kao mlađi brat eto
Jesam te vozao kao gospodina 2 sata po vascijelom gradu?a što ono gnjave mene - to se ne računa?
Iznogud mi dođe neku drpanu prasetinu što obećoČek šta ti dođe iznogud.. i reci domah šta ti dođem ja dok nisam još potrišio platu..
jesi, ali protiv moe voljeJesam te vozao kao gospodina 2 sata po vascijelom gradu?
Vožnji se u zube ne gledajesi, ali protiv moe volje

vezanog u gepekujesi, ali protiv moe volje

I luka i tucane.Banjalučke ako ima
Jel me tako zove, drpano prase?Iznogud mi dođe neku drpanu prasetinu što obećo
Ja se iskreno nadam da nije planirao da tebe jedemoJel me tako zove, drpano prase?
Ih Dodola, brate, nemoj tako!Ja se iskreno nadam da nije planirao da tebe jebemo
I luka i tucane.
Jebbbo pivo
Opa.Ih Dodola, brate, nemoj tako!
Da me drpaju bambi, sve je meni jasnoIh Dodola, brate, nemoj tako!
Onako profesorskiOpa.
I Bambika ga zavlači : )
Vidi Bambi što se opustila!Ih Dodola, brate, nemoj tako!
Pa prvo cevap, onda pivoIsuse bože, ova sad odbija pivo zbog ćevapa, pa šta je s vama, dobri ljudi?!
Дођеш и ти нама фешт... А, Диско није издржала. Ништ', зајеб'.Iznogud mi dođe neku drpanu prasetinu što obećo