moraš da imaš dobro društvo, inače ne ide ništa..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nismo te doziveli?ja sam vam dala predlog a vi kako hoćete
ma ne kažem da je loše društvo, ali nije svako društvo za pijenje.. : )ma drustvo je uvek super, nego me smorilo
ne razumemnismo te doziveli?

kakav predlog?ne razumem
A za yedenje...ma ne kažem da je loše društvo, ali nije svako društvo za pijenje.. : )
da jedem mogu i sama..A za yedenje...
Sve možemo sami.da jedem mogu i saRma..
da oslikavate pejzažkakav predlog?
ja nekad ne mogu sama da se isparkiram.. : (Sve možemo sami.
vezbajja nekad ne mogu sama da se isparkiram.. : (

Moraš duboko u sebi da dodirneš onu tačku u kojoj si kao dete verovala u neverovatne stvari.. i uhvatiš se za nju čvrsto.. i kažeš sebi.. čuda su moguća. Možeš ti to heroina.. i onda uključiš senzore za parkiranje.ja nekad ne mogu sama da se isparkiram.. : (
zašto mi svi to govore? : (vezbaj![]()
pff. meni lakše da zovem nekoga da mi parkira/isparkira auto..Moraš duboko u sebi da dodirneš onu tačku u kojoj si kao dete verovala u neverovatne stvari.. i uhvatiš se za nju čvrsto.. i kažeš sebi.. čuda su moguća. Možeš ti to heroina.. i onda uključiš senzore za parkiranje.
Ako tako nastaviš sledeće je.. molim te uteraj mi sad kola u garažu..pff. meni lakše da zovem nekoga da mi parkira/isparkira auto..
konju jedan bezobrazni..Ako tako nastaviš sledeće je.. molim te uteraj mi sad kola u garažu..
lakše je uvek bolje.. : )lakse jeste,al nije bolje
nijelakše je uvek bolje.. : )

eee da ti znaš koliko sam ja puta svom najboljem prijatelju i kumu rekla "jbt da sad nisi uskočio tačno bih sedela i plakala".. i stvarno sam tako mislila..nije
sta ces kad ne bude nikog, sesti pa plakati?
Sram te bilo Konju jedan stoko jedna bezobrazna.. jel te to Milka Bosnić tako vaspitala...Ako tako nastaviš sledeće je.. molim te uteraj mi sad kola u garažu..