- Poruka
- 73.850
Eto, opet! Četiri minuta bez odgovora. 
Idem ja onda...

Idem ja onda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
рилекс, морала сам да одвезем особу јер сам једини возач у кући, ти мислиш мени је лакоEto, opet! Četiri minuta bez odgovora.
Idem ja onda...
Menjala sam stari avatar, ovaj je bio stvar trenutnog raspoloženja...shto si se tako narogushila navataru
Ne viči na mene!рилекс, морала сам да одвезем особу јер сам једини возач у кући, ти мислиш мени је лако
aj onda odrogushi se sad, eto ja stigla eekMenjala sam stari avatar, ovaj je bio stvar trenutnog raspoloženja...
Paa, traženje avatara je kod mene dugotrajan proces.aj onda odrogushi se sad, eto ja stigla eek
ja u ovaj krug ne bih nishta da mecem , s oproshtenjemPaa, traženje avatara je kod mene dugotrajan proces.
Ali super što si tu.![]()
Pa najbolje je da se u krug meće.ja u ovaj krug ne bih nishta da mecem , s oproshtenjem![]()
згазила те? оОZgazio sam osu i osvetila mi se.
Vidiš kako kod mene tek zabušavaju, mislim i inače zabušavaju, ali zadnjih nekoliko dana, katastrofa.ок је л планирате цело лето овако да забушавате, питам за другарицу
нема менеVidiš kako kod mene tek zabušavaju, mislim i inače zabušavaju, ali zadnjih nekoliko dana, katastrofa.
Ma i drugi se nešto slabo javljaju, dal je zbog vrućine, šta li je, odmori...нема мене