gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
ја трчим за овима што ме неће, ти трчиш за мном а ја те нећу, зачарани круг, филозофе мој!!!Kako mene to nisi pitala? Lol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ја трчим за овима што ме неће, ти трчиш за мном а ја те нећу, зачарани круг, филозофе мој!!!Kako mene to nisi pitala? Lol
Pa ne, ja sam zapazila da su svi nešto nervozni, sad je sve jasno.Pa to ti pričam.
Pre ih malo otkraviš reputacijom, pa kad se opuste ti navališ.
Ovo sad je sranje. Svi napeti.
Ako si spremna za umetnički život u dvoje, javi se.па нпр сморке ме одбио : ((((((((((
A on se ne važi, celibat i te fore...па нпр сморке ме одбио : ((((((((((
ма ко сме да ме брани ено правила сам хаос на политици јуче и данас, лети перје, не верују, кажу ко је ова сподоба и одакле је дошла, нестани, особо, а ја и даље по свом : ))))))Pa ne, ja sam zapazila da su svi nešto nervozni, sad je sve jasno.
Ali opet, mi odavde kad negde odemo, zabrane nam da se šalimo...![]()
Jel ima neko ko mene neće?ја трчим за овима што ме неће, ти трчиш за мном а ја те нећу, зачарани круг, филозофе мој!!!
Od početka mi nije dobra taktika, sad je gotovo. : (ја трчим за овима што ме неће, ти трчиш за мном а ја те нећу, зачарани круг, филозофе мој!!!
ма целибат мој к, кад би стала пред њега и кад би хтела да му дам не би стиго да се скинеA on se ne važi, celibat i te fore...
Pa ja na zabrane loše reagujem.Pa ne, ja sam zapazila da su svi nešto nervozni, sad je sve jasno.
Ali opet, mi odavde kad negde odemo, zabrane nam da se šalimo...![]()
Ne, meni je lepo zabranjeno da se šalim dok sedim pod svojom kruškom sa svojim imaginarnim drugarima. Izvini, molim te, ali imam crno na belo.ма ко сме да ме брани ено правила сам хаос на политици јуче и данас, лети перје, не верују, кажу ко је ова сподоба и одакле је дошла, нестани, особо, а ја и даље по свом : ))))))
Početak horora.ма целибат мој к, кад би стала пред њега и кад би хтела да му дам не би стиго да се скине
то може он да млати по форуму празну сламу хД
Pa ne, ali vatromet je već druga stvar.Pa ja na zabrane loše reagujem.
Naletela si na Zauz.Pa ne, ali vatromet je već druga stvar.![]()
Ma i ja bi umro, ne sekiraj se.Strašno kako se sprdate na moj račun!
а ти увек долазиш по још још и још и после као ниси мазохиста : ))))))))))Strašno kako se sprdate na moj račun!
Znam, zezam se.Naletela si na Zauz.
Otud vatromet.
Ne može da isprati tempo.Dobro je sve dok profesor ne skonta ovaj topic...
Nisam mazohista, ali šta ću kad vas volem, pa i kad se sprdate. Hahaа ти увек долазиш по још још и још и после као ниси мазохиста : ))))))))))
дошо је једном и више никадаDobro je sve dok profesor ne skonta ovaj topic...
Daš?дошо је једном и више никада
ја ти рекох да смо опасни, ти мислиш тета стрки се шали, тета стрки неозбиљна
не дам ја ником ништа!