gost 361414
Elita
- Poruka
- 18.153
Igraj se sa devojkama, batali ta slova.Šta ja tek da kažem sa mojim brojem poruka, mada najviše su za to "krive" igrice, i kačenje muzike.
Da nije toga, bilo bi mnogo manje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Igraj se sa devojkama, batali ta slova.Šta ja tek da kažem sa mojim brojem poruka, mada najviše su za to "krive" igrice, i kačenje muzike.
Šta ja tek da kažem sa mojim brojem poruka, mada najviše su za to "krive" igrice, i kačenje muzike.
Pametno kažeš.Igraj se sa devojkama, batali ta slova.
ретко шта на форуму мрзим као те игрице.Ima mislim jedna likusa sa igara bez granica sa oko pola milke...
Erockeретко шта на форуму мрзим као те игрице.
ја не капирам шта вам је тамо занимљиво мајке миŠta ja tek da kažem sa mojim brojem poruka, mada najviše su za to "krive" igrice, i kačenje muzike.
солидно друго место.Erocke
ретко шта на форуму мрзим као те игрице.
е мој соћо знаш ти колко ми таквих имамо овдеJa sam na fudbalu nakuco 4, 5 soma i upropastio citav pdf, sve sam ih rastero, tako cu i vas![]()
Ljudi se tamo isposvadjaju na krv i nož oko jebbenog slova.ја не капирам шта вам је тамо занимљиво мајке ми
ево мом двогодишњем детету не би ово било занимљиво
https://forum.krstarica.com/threads/od-0-do-1000.891411/#post-37989803
значи не спрдам се, најозбиљније питам
Pobeći ćeš krupnim koracima.Ja sam na fudbalu nakuco 4, 5 soma i upropastio citav pdf, sve sam ih rastero, tako cu i vas![]()
е мој соћо знаш ти колко ми таквих имамо овде
ми овде мале соће једемо за доручак : )))
пресладак, сви су тако слатки у почетку, бебе мале <3Haha, a simpatičan je.![]()
Pa skroz jeste.пресладак, сви су тако слатки у почетку, бебе мале <3
ја мислим да си бољи него икадJa sam bio normalan, a onda sam zalutao ovde.
Ostalo je istorija.
Ne znam ni ja, debilna igrica, ali eto tu sam od početka, neobjašnjivo.ја не капирам шта вам је тамо занимљиво мајке ми
ево мом двогодишњем детету не би ово било занимљиво
https://forum.krstarica.com/threads/od-0-do-1000.891411/#post-37989803
значи не спрдам се, најозбиљније питам
Za prste se lepim.ја мислим да си бољи него икад
није необјашњиво ево лепо си сам рекоNe znam ni ja, debilna igrica, ali eto tu sam od početka, neobjašnjivo.
Ustvari u početku kad sam došao na forum, tu igrao da bih skupio onih 50 poruka za reputaciju,
smaralo me što nikako da dođem do tog broja, i posle valjda navika, šta li je. Haha
debilna igrica
Sad te jebbu ove javne reputacije.Ne znam ni ja, debilna igrica, ali eto tu sam od početka, neobjašnjivo.
Ustvari u početku kad sam došao na forum, tu igrao da bih skupio onih 50 poruka za reputaciju,
smaralo me što nikako da dođem do tog broja, i posle valjda navika, šta li je. Haha
Znači debil sam?!није необјашњиво ево лепо си сам реко