gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
не него ако мислиш да је дебилно шта тражиш тамоZnači debil sam?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
не него ако мислиш да је дебилно шта тражиш тамоZnači debil sam?!
69и као има хххх милиона порука на игрицама
па има кад су постови
10
20
30
ауспух
каладонт
70
Pa ima pp, šta fali.Sad te jebbu ove javne reputacije.
Nema više muvanja krišom.
Nije bilo ni onda, jbg.Sad te jebbu ove javne reputacije.
Nema više muvanja krišom.
Imaš fin pristup.Pa ima pp, šta fali.
Počne kao "pošto nemam reputacija više, a ne bih da svi znaju, pišem ti ovaj pp... "![]()
Khm khmNije bilo ni onda, jbg.
Pa i ja sam nekad primala pp. Dok mi se nije pokvario...Imaš fin pristup.
Vidi se da si dugo ovde.
Meni je smršnije pitanje : )))ја радије лупам овде милион глупости бадри, макар се исмејем као луда на брашно
не могу да замислим себе да напишем "450" и да се преврнем са столице од смеха ко што могу као пре неко вече кад је хирка питала гледстона чиме се бави а мољац одговорио "сере на крстарици у две смене" ево толко сам се смејала да и даље одјекује по кући
Pa kažem, ne znam ni sam, navika valjda...не него ако мислиш да је дебилно шта тражиш тамо
Ja odmah pitam za pozorište.Pa i ja sam nekad primala pp. Dok mi se nije pokvario...![]()
ја радије лупам овде милион глупости бадри, макар се исмејем као луда на брашно
не могу да замислим себе да напишем "450" и да се преврнем са столице од смеха ко што могу као пре неко вече кад је хирка питала гледстона чиме се бави а мољац одговорио "сере на крстарици у две смене" ево толко сам се смејала да и даље одјекује по кући
Znaš da sad manje šaljem i dobijam pp, nego dok je bilo reputacija, čudno, trebalo bi da je obrnuto.Pa ima pp, šta fali.
Počne kao "pošto nemam reputacija više, a ne bih da svi znaju, pišem ti ovaj pp... "![]()
Ludilo!ја радије лупам овде милион глупости бадри, макар се исмејем као луда на брашно
значи буквално сам се толико затурила на столици да сам се преврнула и испо шраф, буквалноHahahahahah isto brate! Moljke je car, def. jedan od jacih likova na forumu![]()
Pa kažem, ne znam ni sam, navika valjda...
Ma kakav pp, to je prevaziđeno! Sad samo s neba pa u rebra, javno, da se zna!Znaš da sad manje šaljem i dobijam pp, nego dok je bilo reputacija, čudno, trebalo bi da je obrnuto.
Pa to ti pričam.Znaš da sad manje šaljem i dobijam pp, nego dok je bilo reputacija, čudno, trebalo bi da je obrnuto.
фала богу, ја само идем около и питам све редом да л оће да правимо мале стркије :инлове:Ma kakav pp, to je prevaziđeno! Sad samo s neba pa u rebra, javno, da se zna!
Ma ko sme da odbije takav poziv!фала богу, ја само идем около и питам све редом да л оће да правимо мале стркије :инлове:
Kako mene to nisi pitala? Lolфала богу, ја само идем около и питам све редом да л оће да правимо мале стркије :инлове:
па нпр сморке ме одбио : ((((((((((Ma ko sme da odbije takav poziv!![]()
Ti odmah praviš velike.Kako mene to nisi pitala? Lol