TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dusko Radović

"Ko se probudio u Beogradu,
za danas je dovoljno
postigao u zivotu."
akademac.gif

gledao ja sinoc... znaci, onaj anri je odigrao rukom, znaci, najstrasnije... i posle utakmice izjavio: 'igrao sam rukom, ali ja nisam sudija'... pazi kako suflira ovde fabregasu... he hehe...
... i voleo sam isto i portugal da ispadne... oni su mi bas najveci cigani, da mi ne zamere moja braca... al' su bosanci tim u rangu sa azerbejdzanom, svega mi... kante najobicnije... imaju par igraca, uzas... sa boljima je rikan igrao u seoskoj ligi...

gledao ja sinoc... znaci, onaj anri je odigrao rukom, znaci, najstrasnije... i posle utakmice izjavio: 'igrao sam rukom, ali ja nisam sudija'... pazi kako suflira ovde fabregasu... he hehe...
... i voleo sam isto i portugal da ispadne... oni su mi bas najveci cigani, da mi ne zamere moja braca... al' su bosanci tim u rangu sa azerbejdzanom, svega mi... kante najobicnije... imaju par igraca, uzas... sa boljima je rikan igrao u seoskoj ligi...

па јашта...све
у кабисмо португал добили у групи (без роналда:mrgreen:) натакли бисмо их са токо љубави...а босанци...имају само оно што нама фали - ведада и џека...ех кад би се они вратили својим корјенима и заиграли за своју праву репрезентацију, ех...и да, добар им је онај спахић, капитен који није играо у францусци

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back