Pingvin Mića
Domaćin
- Poruka
- 4.309
..jel rekao neku rucnu rec..mozda..
..sta, pokazao sredji prst i to..nisam bas u toku.. hmm
..sta, pokazao sredji prst i to..nisam bas u toku.. hmm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa tako nesto :/nego, ja sam te pitala pre neki dan, ili to sinoc bilo o_O , ne znam, sve u svemu pitala sam te je l si rezervisala let
A.. aha.. Pa , aj ovako..
Ja kad budem rezervisala, ja cu da pod jastuk stavim mesavinu celera, bosiljka i koralnih tirkiznih algi pomesanih sa jetrom japanske ribe list i cu da ti se javim u snu, a ti odma sutradan idi i izvrsi rezervaciju i ti, da se poklopimo, znas.. Al slobodno pogledaj brosure po zelji, posto po Merkurovom aspektu, koju god da izaberes ponudu, izabracu i ja istu, tako da... dobro nam se pise

)))ne bih trebala da postujem odavde
joj kako me grize savest mrzim svoju savest![]()
...ni ja ne bih trebao da postujem ovde...![]()
ja imam jos 15 minuta slobodnog postovanja, a onda ce poceti da me grize savest

u brate...evo me na pc-ju...bio sam ulogovan sa klonom na mobu,pa sam slucajno postovao sa istim sa' ce da me banuju![]()
nego...sto mrzim kad ga presecem...ybt...treba mi posle cela rolna da vajpujem ess..ali dobro je sto imam neko turbo kazance..razumes i bas ga brzo napuni,jer kad se desi presek,napuni se solja papira i onda je pozeljno da se brzo napuni,a ranije sam imao neko ultra sporo..i ono...dok se napuni organizam produkuje jos jedan shiiit..men![]()