TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A.. aha.. Pa , aj ovako..
Ja kad budem rezervisala, ja cu da pod jastuk stavim mesavinu celera, bosiljka i koralnih tirkiznih algi pomesanih sa jetrom japanske ribe list i cu da ti se javim u snu, a ti odma sutradan idi i izvrsi rezervaciju i ti, da se poklopimo, znas.. Al slobodno pogledaj brosure po zelji, posto po Merkurovom aspektu, koju god da izaberes ponudu, izabracu i ja istu, tako da... dobro nam se pise

A.. aha.. Pa , aj ovako..
Ja kad budem rezervisala, ja cu da pod jastuk stavim mesavinu celera, bosiljka i koralnih tirkiznih algi pomesanih sa jetrom japanske ribe list i cu da ti se javim u snu, a ti odma sutradan idi i izvrsi rezervaciju i ti, da se poklopimo, znas.. Al slobodno pogledaj brosure po zelji, posto po Merkurovom aspektu, koju god da izaberes ponudu, izabracu i ja istu, tako da... dobro nam se pise

..ok..dogovoreno..cekam onda..
..nego, da te pitam nesto..moram li i ja da turam pod jastuk neki miks biljčica..
..mislim ima jedna koju gotivim..al nju greota pod jastuk..
..ma u redu je..
..javice mi se vec..

...ni ja ne bih trebao da postujem ovde...
e5de7e78d74ebc70d354f741e87ae96a.gif

a ja sam se jebeno vratio na gajbu,jer su mi rekli..."e..doslo je do izmene "plana"..kao..moras da dodjes u 15h,nismo imali broj da ti javimo,mislili smo da ces ti da zoves" ...ja da zovem? :lol:
pa sto niste trazili broj od lika koji ima ili sto me niste cimnuli preko jebenog fejsbuka...missim...znate kako se zovem? pise u pc-ju...
ali dobro...posto u svakoj nesreci ima i neka sreca..tako nesto...barem cu da se iserem kao chovek...necu morati da trpim :mrgreen:
ono..imama taj neki 3p da ne volim da serem van gajbe..a znam likove kojima je to fetish..missim da seru van gajbe...na poslu npr.,neam pojma...meni je to bedak...a secam se lika iz osnovne koji je svaki,ali svaki jebeni dan **** u skoli...i dan danas me njegova faca asocira na *****..ili obrnuto...svejedno..

u brate...evo me na pc-ju...bio sam ulogovan sa klonom na mobu,pa sam slucajno postovao sa istim sa' ce da me banuju
mrdickhappy.gif

nego...sto mrzim kad ga presecem...ybt...treba mi posle cela rolna da vajpujem ess..ali dobro je sto imam neko turbo kazance..razumes i bas ga brzo napuni,jer kad se desi presek,napuni se solja papira i onda je pozeljno da se brzo napuni,a ranije sam imao neko ultra sporo..i ono...dok se napuni organizam produkuje jos jedan shiiit..men :mrgreen:

u brate...evo me na pc-ju...bio sam ulogovan sa klonom na mobu,pa sam slucajno postovao sa istim sa' ce da me banuju
mrdickhappy.gif

nego...sto mrzim kad ga presecem...ybt...treba mi posle cela rolna da vajpujem ess..ali dobro je sto imam neko turbo kazance..razumes i bas ga brzo napuni,jer kad se desi presek,napuni se solja papira i onda je pozeljno da se brzo napuni,a ranije sam imao neko ultra sporo..i ono...dok se napuni organizam produkuje jos jedan shiiit..men :mrgreen:

Serendas Mastere od jutra....:rotf:
Sad bi ti rekla 'prijatno',ali....netju....;):P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back