TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako bi' smeo sebi da dozvolim da kritikujem nekoga u cijem poslu, verovatno, ni ja ne bi' bio nista bolji, onda moram da kazem da mi je jako zao ko sve dolazi na tu televiziju i sta se sve (ne) trazi kao kriterijum... pogledajte neke voditeljice na pinku, koje se samo cerekaju i zive u nekom svojoj 'vip' imaginarnom svetu, sa sve onim polovnim pevacicama koje su sad neke mega zvezde, a do samo pre 2 godine su pevale u kafanama najgorim za 10 evra... zna ih rikan i iz nekih drugih vremena, majke mi... ili, novinari koji se racunaju za mnogo jake i opake, tipa jugoslav cosic, a u stvari ne mogu da tri recenice sastave bez da pola minuta zamuckuju, pitaju svasta, pa ne znaju kako da se izvade iz toga... novinari koji su jako cesto poprilicno neobavesteni pa samim tim i jako slabi sagovornici svojih gostiju... imate i primer voditeljice koja je postala vrhunski voditelj (toliko da se par televizija borilo da je angazuje) tek posto se slikala za duplericu za plejboj i taj rad... sve to pokazuje koliko i sta se kod nas vrednuje... a o radijskim voditeljima da i ne pricam... ono, na primer, na radiju S... 'jutarnje razgibavanje' se zove, mislim... gde ona dva najiritantnija voditelja pokusavaju da budu ultra smesni, a u stvari su, mozda, i smesni jedino sebi samima... sve u svemu, mislim da ima stvarno malo harizmaticnih ljudi sa svojim emisijama... svidja mi se, recimo, lik koji radi na foksu emisiju cetvrtkom uvece... zove se 'fajront republika'... ima nesto sto se jako retko srece u srbiji, posebno u bgdu - ima granicu u humoru... vrlo retko preteruje... za svaku pohvalu...

a dzugoslav je posebna prica, meni ga nekad bude zao kad vidim kako se spetlja i bespotrebno poteze teme o kojima ne zna nistavi se do onoga sto je procitao u dnevnoj stampi, pa ga sagovornik tako poklopi da to bude stvarno zalosno

jugoslav je prvo promasio emisiju jer nije dovoljno kvalitetan da bude domacin...emisija je takvog koncepta da on treba da dovodi goste iz svih bransi a jedan dan za pripremu takve emisije svakako nije dovoljno... niti je on, ocigledno, neko ko moze da odradi to... i u tome se ogleda velicina coveka... nikad nemamo dovoljno vremena ni znanja... zato moramo da koristimo najbolje to malo sto imamo u rukama, u tom trenutku... i kad je intervju za pos'o u pitanju i kad je muvanje neke osobe u pitanju i ceo zivot, uopste... a sto se tice tog vip sveta i da li je imaginaran ili ne, mislim... jeste to svet njihov... al' mi jak taj vip svet kad cu bilo koga/koju od njih da dovedem da mi peva na svadbi za 1,000 evra... to su samo umisljene velicine... polusvet koji je imao srece da bude na televiziji u jednom momentu... al', i to treba umeti... svaka im cast na tome, nema tu price...

макаки бре...да ти каже гикан...ко нуме да трћи, нуме ни динсталира начи...винамп јееее...а то што нуму да трће, па...вероватно имају врхунску технику, знаш, рикелме и то...си видо некад рикелмета да трћи? хехе

Što bi morali da trče? Za neke likove se stvari prosto lepe, kao lopta i cice za Inzagija. On sigurno ne trči za njima. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back