TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ајде, ајде
ево послаћу овог да те покрије
raz_066.gif

posaji mi neku pjavusu da mi popuji pred bjuti san

neam pojma...missim cable..meni je tamo na gajbi mooozda bio 3p 24h,a posle samo domaci koji imaju direktno dugme na daljinskom,a kasnije ni ti...a tek mi ovde ne nedostaje jer mi tv uglavnom sluzi kao "imaginarni mutirani prijatelj",ono..chisto da ne bude spooky kad soliram na gajbi..
a sve emisije koje me eventualno zanimaju...mogu da se pogledaju,t.j. skinu sa neta...sto je bolja varijanta od live fazona...jer..ko ce to pohvatati,missim...te termine n' shit..razumes?

neam pojma...missim cable..meni je tamo na gajbi mooozda bio 3p 24h,a posle samo domaci koji imaju direktno dugme na daljinskom,a kasnije ni ti...a tek mi ovde ne nedostaje jer mi tv uglavnom sluzi kao "imaginarni mutirani prijatelj",ono..chisto da ne bude spooky kad soliram na gajbi..
a sve emisije koje me eventualno zanimaju...mogu da se pogledaju,t.j. skinu sa neta...sto je bolja varijanta od live fazona...jer..ko ce to pohvatati,missim...te termine n' shit..razumes?

..ma nisam htela da iskomplikujem sad..
..ja sam to vise zbog posta iznad..
..ja ti te televizije slabo i gledam.. :)

u petku je sve lepo... u petku je sve nezno... u petku se sve raduje... tamo su kuce od cokolade... i prozori su... he hehe... znaci, kad se samo setim koliko sam se radovao tim emisijama, mame mi... i onaj deciji program televizje vojvodine.... najbolji, mozda... a ne sad sve neki pokemoni i svemirski fudbali i one spijunke.... mislim, care, one su nesto posebno, svega mi... i posle 'oce deca da znaju tablicu mnozenja... 'de moze to, aj kazite?

ma, nema sanse... mi smo trube... evo, rikanov sestric (i ovde bih zeleo da naglasim da je rikan ujka!) instalirao igricu koju ja nisam imao pojma da instaliram... al' je sportski tip, majke mi... na ujku, kad vam kazem... a gledao sam pre neki dan, tamo, ispred radnog mesta, neke srednjoskolce koji su igrali fudbal u skoli... sine, oni ne umeju da trce, majke mi... znaci, nisam mog'o da verujem... a klladim se da svaki od njih zna da ti instalira windows sa jednom rukom...

макаки бре...да ти каже гикан...ко нуме да трћи, нуме ни динсталира начи...винамп јееее...а то што нуму да трће, па...вероватно имају врхунску технику, знаш, рикелме и то...си видо некад рикелмета да трћи? хехе

pa da, a ni lutke nisu sto su nekad bile, ni knjige za decu, ni slikovnice a crtani filmovi i program za decu su posebna prica
e, a sta mislite vi o nasim tv voditeljima/kama?
bilo kojih emisija, daklem i "zabavnih" i politickih i one koje su negde izmedju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back