TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja mama neće buditi ali će sasvim slučajno proći kroz moju sobu trideset puta, ostavljati širom otvorena vrata od terase, lupati klompama po parketu što jače a kad ustanem i odem u kuhinju da stavim kafu ona će reći - jao, nije te valjda majka probudila?! A sve se onako kvarno smeje :lol:
Mnogo volim moju mamu :)

Moja mama neće buditi ali će sasvim slučajno proći kroz moju sobu trideset puta, ostavljati širom otvorena vrata od terase, lupati klompama po parketu što jače a kad ustanem i odem u kuhinju da stavim kafu ona će reći - jao, nije te valjda majka probudila?! A sve se onako kvarno smeje :lol:
Mnogo volim moju mamu :)

i nisi je nikada gadjala nozem, makazama ili satresla rafal kalashom zaostalim iz prethodnog rata?

c015.gif

moji nisu išta od bilo čega, ponajmanje dobri
psihički su me uništili, detinjstvo nisam ni imala, ne znam ni kako izgleda imati pravu mamu i pravog tatu
sad kada sam krenula na faks i živim u drugom gradu, izvinjavaju se, priznaju da su krivi
i teraju me da ih volim

ali nema šanse sada nikako
ne nedostaju mi, ne osećam ništa...

moja keva je rodjena za diktatora!

ja kad dodjem kuci kao da sam u vojsci odmah neki zadaci da se rade, nista ne valja
ako neko drugi uradi osim kad ona radi e onda je savrseno, u sve se ona najbolje razume
i sve ona najbolje zna, jednostavno je nemoguca!

Evo sad cim sam ustala odmah je krenula sa naredjjivanjem sta treba da se radi danas :roll:
A nedelja je - nemam mira ni kad sam kuci......

Šta? Vi mislite da imate strašne roditelje ?
Mene su do 15 godine života svako veče zaključavali u ormar, a ujutru bi mi u kosu utrljavali šljunak mesto doručka.
Kada sam napunio 18 godina, ćale mi je skinuo bukagije sa nogu i čestitao rodjendan sledećim rečima : Sa ruku ću ti skinuti kad napuniš 25
I tako...

Dobar dan svima

nacii...prijatelji,pobratimi..fazon..tebre za tebe i u vatru :neutral: i ostala sranja..al' kad zagusti zna se ko je tu..
missim...kad si u fioci..zna se k'o salje pakete,uplacuje ca$h za kantinu i dolazi u posetu
zna se ko se uvek istinski raduje tvojim uspesima i istinski tuguje zbog tvjih padova
zna se ko bi zaista da dodje do toga menjao svoj zivot za tvoj...OTAC I MAJKA!!!

a sva ta sporadicna neslaganja,nerazumevanja i netrpeljivost,pa to je tako normalno,uobicajeno i podrazumevano..jaz generacija
e sad...neko to shvati pre,neko kasnije..i tako

Poslednja izmena:
Šta? Vi mislite da imate strašne roditelje ?
Mene su do 15 godine života svako veče zaključavali u ormar, a ujutru bi mi u kosu utrljavali šljunak mesto doručka.
Kada sam napunio 18 godina, ćale mi je skinuo bukagije sa nogu i čestitao rodjendan sledećim rečima : Sa ruku ću ti skinuti kad napuniš 25
I tako...

Dobar dan svima
...braki, el i dalje mislish da je onaj dechko lep...?:rumenko:

nacii...prijatelji,pobratimi..fazon..tebre za tebe i u vatru :neutral: i ostala sranja..al' kad zagusti zna se ko je tu..
missim...kad si u fioci..zna se k'o salje pakete,uplacuje ca$h za kantinu i dolazi u posetu
zna se ko se uvek istinski raduje tvojim uspesima i istinski tuguje zbog tvjih padova
zna se ko bi zaista da dodje do toga menjao svoj zivot za tvoj...OTAC I MAJKA!!!

a sva ta sporadicna neslaganja,nerazumevanja i netrpeljivost,pa to je tako normalno,uobicajeno i podrazumevano..jaz generacija

ma to je ok, al na kraju krajeva, ili na početku početaka
roditelji su ti koji su ti i usadili vrednosti koje će te dovesti do te sjajne kantine
odnosno one prodavničice preko puta crvenog solitera =D
epga živela sam par godina kod cezeja

Nja nja nja nja nja nja

ali dobro je poznato da ti roditelji mogu unistiti zivot kao nijedan drugi...

pa sta mislis zasto svi psiholozi i
psihijatri pocinju sa:" Pricajte mi o vasem detinjstvu.." :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back