TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e...postoje dve varijante..missim na instaliranje,varijanta koja mora da se instalira po nekim uputstvima da bi vazio milion dana i varijanta gde ima samo 1 .exe fajl za instalaciju,ovo drugo je lakse samo klik,next,next...vidi ako mozes da nadjes ovu drugu...lakse je..mada nije ni one preterano tesko :)

jaoooooooo
šta sam sad skontala ******
držim čašu sa ledenom vodom u ruci prislonjenu na čelo jer me glava otkida
pustila sam neku pesmu
i vidim da krv u šakama ustvari vibrira u skladu sa muzikom
mali prst mi na čelu
i kako ide pesma, tako i krv vibrira i sve osećam na čelu ritam

dakle, konstantno smo pod uticajama raznoraznim...

120$ nije puno za original, prosto ne verujem
A da li ste čuli da Google razvija svoj OS koji će biti fraj? Odeš na net i skineš OS!

Kada 22. oktobra izađe na tržište, Windows 7 Upgrade za Home Premium će koštati 119 dolara, upgrade profesionalne verzije će koštati 199 dolara a Ultimate verzije $219. Oni koji nemaju prethodnu verziju Windows-a za ove verzije će plaćati 199, 299 odnosno 399 dolara.
Priča se da će u Evropi Microsoft ponuditi punu verziju po ceni upgrade-a, pošto će biti teško upgrade-ovati instalaciju i u toku tog procesa odstraniti iz nje Internet Explorer.

:kafa: o ne opet sam se napio i otvorio temu o analu
a050.gif

gute morge

Jao Milanče, bruko jedna, sad si mi dolijao! :mrgreen:
Napadaš pošten svet što piše o ke.nja.nju, kao to je bljuv i bljak, nekultura, kućno nevaspitanje, :rtfm: a onda kad ti C2H5OH poskida kočnice, onda otvaraš teme o umakanju polnoga organa u odradjena mesta radi dobijanja boja jeseni na istom, od zlatno-žutih preliva do tamno kestenjaste?:per:
Sram da ti udje!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back