Cru
Veoma poznat
- Poruka
- 10.403
a gde je onaj pravi buvljak?
negde u Zemunu, bese?
negde u Zemunu, bese?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, kakav bedak
i ja obozzavam svoju mikrotalasnu...mozzda ima na buvljaku, onom pravom, od neke koja je zavrshila karijeru?

ja ti dam ovih 25
a buvljak mozemo i zajedno
da trazimo
i da se borimo
i vse![]()
Pa, ko će da razmazi malo dete, ako ne tetka
Pa, ko će da čuva tajne velikog deteta, ako ne tetka
Pa, ko će da laže mamu i tatu sa detetom, ako ne tetka
Mislim na one dobroćudne laži,
mene moja tetka uvek pusti ranije sa posla,
a obe radimo kod mojih roditelja
i onda kad me napadnu ona kaže
"ne, ne, ne, bila je tu do 3 sata"...![]()
Ja sam tetka nešto više od mesec dana.
Sad sam beskrajno tužna zato što sam se prehladila i neću moći da ga vidim dok ne ozdravim.
Ljubav. 

Joj markoni...imala ja jednu i doshla mi mama u posetu a chitala da zrache pa mi je rerna nestala posle njene posete....pop*d...sve zrachi...i ovaj monitor u koji buljimo i beton u kom zzivimo...rak nam ne gine kako god okrenesh...![]()

znaci mama ti je drpila,mikrotalasnu.....ccc.....
znam pipi.........trebalo bi stvarno svesti uticaje tih stvari na najmanju mogucu meru.......
recimo ja ne nosim mob........mislim retko.......a i ovo forumasenje treba svesti na najmanju mogucu meru...........

Koliko vidim, umrecu pre kraja sledece nedelje.
![]()

al' znam da koristim mikrotalasnu 

jeeee, bas mi je drago zbog tebe![]()

Pipi, da ne pišem sad po onoj temi "šta da radim", pošto si pomenula one udaje i kuvanja, setih se nečeg, samo da naglasim da ne znam da skuvam ništa sem supe iz kesice, a i to mi ne uspe, baš svaki putal' znam da koristim mikrotalasnu
Elem, mene moj ćale zeza i priča mi vic pre neki dan,
Dolazi ćerka kod majke i kaže "Mama, zaprosio me jedan mladić, a nismo se ni upoznali kako treba", a majka će njoj "Pa, šta čekaš ćerko, pristani odmah, dok te još nije upoznao"![]()

Joj, bechim se da ostanem budna josh sat i 23 minuta, pa idem po dete u grad i ondak konachno krevet!

pa znam ja da bi ti prva suzu pustila, hih
gde si, olj0000
![]()