Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa, ko će da razmazi malo dete, ako ne tetka :D
Pa, ko će da čuva tajne velikog deteta, ako ne tetka :D
Pa, ko će da laže mamu i tatu sa detetom, ako ne tetka :D
Mislim na one dobroćudne laži,
mene moja tetka uvek pusti ranije sa posla,
a obe radimo kod mojih roditelja
i onda kad me napadnu ona kaže
"ne, ne, ne, bila je tu do 3 sata"...:lol:

Jeste. :) Ja sam tetka nešto više od mesec dana. :) Sad sam beskrajno tužna zato što sam se prehladila i neću moći da ga vidim dok ne ozdravim. :( Ljubav. :heart:

Čestitke Pipi i Pinkasta (unapred). :p

Joj markoni...imala ja jednu i doshla mi mama u posetu a chitala da zrache pa mi je rerna nestala posle njene posete....pop*d...sve zrachi...i ovaj monitor u koji buljimo i beton u kom zzivimo...rak nam ne gine kako god okrenesh...:confused:

znaci mama ti je drpila,mikrotalasnu.....ccc.....:lol:
znam pipi.........trebalo bi stvarno svesti uticaje tih stvari na najmanju mogucu meru.......
recimo ja ne nosim mob........mislim retko.......a i ovo forumasenje treba svesti na najmanju mogucu meru...........

Pipi, da ne pišem sad po onoj temi "šta da radim", pošto si pomenula one udaje i kuvanja, setih se nečeg, samo da naglasim da ne znam da skuvam ništa sem supe iz kesice, a i to mi ne uspe, baš svaki put :lol: al' znam da koristim mikrotalasnu :lol:
Elem, mene moj ćale zeza i priča mi vic pre neki dan,
Dolazi ćerka kod majke i kaže "Mama, zaprosio me jedan mladić, a nismo se ni upoznali kako treba", a majka će njoj "Pa, šta čekaš ćerko, pristani odmah, dok te još nije upoznao" :lol:

Pipi, da ne pišem sad po onoj temi "šta da radim", pošto si pomenula one udaje i kuvanja, setih se nečeg, samo da naglasim da ne znam da skuvam ništa sem supe iz kesice, a i to mi ne uspe, baš svaki put :lol: al' znam da koristim mikrotalasnu :lol:
Elem, mene moj ćale zeza i priča mi vic pre neki dan,
Dolazi ćerka kod majke i kaže "Mama, zaprosio me jedan mladić, a nismo se ni upoznali kako treba", a majka će njoj "Pa, šta čekaš ćerko, pristani odmah, dok te još nije upoznao" :lol:

Pusti supu iz kesice, pravi kolache, tako se najbolje nauchi...a i zabavno je i goji...mmmm:)

Jes, i moj chale rekao mom bivshem muzzu :"Reklamacije ne primamo!"
Al dzaba, ja se vratila ko Lesi...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back