Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar venac, domaća....:lol:

E to! Dobar venac! Domaca! 40 stepeni!

A ono...da te bog sachuva.

Inache, ja ne pijem puno. Ponekad sa drushtvom opalim po koji dzin tonik ili smirnoff ice i to je sve. Meni je dovaljan jedan smirnoff i sve mi smeshno. Dva komada i posle pola sata hocu da umrem koliko mi se spava. Do dushe i onako sam blesav:confused:, zamisli josh i da pijem.

E to! Dobar venac! Domaca! 40 stepeni!

A ono...da te bog sachuva.

Inache, ja ne pijem puno. Ponekad sa drushtvom opalim po koji dzin tonik ili smirnoff ice i to je sve. Meni je dovaljan jedan smirnoff i sve mi smeshno. Dva komada i posle pola sata hocu da umrem koliko mi se spava. Do dushe i onako sam blesav:confused:, zamisli josh i da pijem.

E, pa zavisi od pića.
Meni se isto spava od dve votke,
em što se kontuzujem od dve,
em što moram da držim glavu koliko mi se spava,
dok recimo kad pijem pelinkovac, mogu da popijem...:lol:
bolje ovako, kad se napijem od pelinkovca,
ne mogu da zaspim, dok se ne otreznim.

e 'vako
posto vidim da ste svi fini mnogo
sam da vam ka'em
ja, bogami, kad ne pijem - ne pijem
ali zato kad jednom u sto godina sednem da pijem
ondak sam k'o bure bez dna
i prija mi
i mnogo sam prijatnije drustvo, kazu ljudi
nista me ne zivcira
:)

e 'vako
posto vidim da ste svi fini mnogo
sam da vam ka'em
ja, bogami, kad ne pijem - ne pijem
ali zato kad jednom u sto godina sednem da pijem
ondak sam k'o bure bez dna
i prija mi
i mnogo sam prijatnije drustvo, kazu ljudi
nista me ne zivcira
:)

Фини много... :lol:
И ја сам много бољи кад попијем... обрнуто од оних других који се смраче.
Само што сам много боље подносио и боље се понашао до 20-21. године, него после тога. :confused:

Пробај, само бирај. Да смо Руси или Американци, то би било жестоко пиће број 1 у свету, а не ни вотка ни виски. :)

Ma nije da je nisam probala iz nekih pokondirenih motiva, pomirishem ja, i poneke lepo misishu na voche ili aromu vocha, jel al ne mogu da se nateram da to popijem, kao npr aceton..a vinjak je slatkst pa mogu...e i rum onaj domachi mogu jer mirishe na kolache....

Фини много... :lol:
И ја сам много бољи кад попијем... обрнуто од оних других који се смраче.
Само што сам много боље подносио и боље се понашао до 20-21. године, него после тога. :confused:

Bogi, ti i ja cemo morati jednom odrzati jedan mec. :p
inace, u zivotu ovo ne bih napisala, ali sad sam se osilila kad Olja nije tu :D

Ma nije da je nisam probala iz nekih pokondirenih motiva, pomirishem ja, i poneke lepo misishu na voche ili aromu vocha, jel al ne mogu da se nateram da to popijem, kao npr aceton..a vinjak je slatkst pa mogu...e i rum onaj domachi mogu jer mirishe na kolache....

Meni su stalno govorili da je kubanski Rum strava. Kao da je ne znam shta.
Odem tamo na odmor pre par godina i aj' reko da probam...ma nishta posebno, samo mi navuklo neku muchninu. Josh upeklo sunce 50C + vlaga 90% pa dushu da ispustish bre. Reko...nisi ti Mauser za te stvari. Uzmi ti dzin tonik i da te bog vidi...

Е људи, а ја 'ладно нисам још пробао текилу. :eek:
Нисам ни узо (пиће "узо", не "узео текилу"), метаксу... и још пар тих познатих ствари, само сад не могу да се сетим.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back