Mislim 'aj' Treca je dama, to necu da komentarisem, ali vi momci? Karlito, pa zar i ti, da nije zbog pp od neke "nezgodne" cure? Picvajz?Momak iz Vermahta? Ljudi sta vam je, zar nije petak?
Koliko lepih reči danas.
ops:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim 'aj' Treca je dama, to necu da komentarisem, ali vi momci? Karlito, pa zar i ti, da nije zbog pp od neke "nezgodne" cure? Picvajz?Momak iz Vermahta? Ljudi sta vam je, zar nije petak?
ops:
Reagovanja:
LDP i simpatizeri te stranke su se okupili ispred stanice milicije i ponovili da pendreci ne mogu da pobede ljubav, da tama ne moze da pobedi svetlo i da ce se gay parada odrzati paralelno sa narednim derbijem na Marakani
Unija Roma zatrazhila hitno oslobadjanje mladih maratonaca i dugogodi$njeg sportskog radnika Dragana Dzajica
Ko$tunica ispred narodnjachke koalicije ponovio stav da je najjacha odbrana za maratonce medjunarodno pravo
Kandidat za gradonachelnika Aleksandar Vuchicj obecao pomoc u odeci i obucji golim maratoncima optuzhujuci aktuelnu vlast da je dovela do siroma$tva mladih
Ivica Dachic pozvao uhap$ene da se uchlane u ovu stranku i maratoncima ponudio posao na obnovi zemlje
Narodna kancelarija predsednika republike pozvala gole maratonce da podrzhe kampanju "Probludimo Srbiju"

Samo da se javim.
Pipi, dobila si opkladu... Ili, ko se vec kladio na mene...
Cao, Georgejune. 8)

Jel to bilo lepih dešavanja sinoć?![]()
Od juce u 5 po podne do sad.
))
evo ja mogu da prodam informacije, ako nekog bas zanimaju detalji nek se javi na pp : )
))cekaj, ako nije palo kitovanje sta je palo onda?

Tako volim lepe ljubavne priče, da ne mogu da opišem.
I zamišljam ih, golupčiće, kako se maze, ljube i cvrkuću.
mmm

ops:Ti ne priznaješ ništa drugo?Meni je baš nekako lepo oko srca.
Tako volim lepe ljubavne priče, da ne mogu da opišem.
I zamišljam ih, golupčiće, kako se maze, ljube i cvrkuću.
mmm
ops:
pokupili mi pse !!! :mad::mad::mad::mad::mad:

a pa dobice milo za drago,upravo radim na tome,pocinjem da grizem i to stasno da grizem i ujedam i lajem na sav glas :mad::mad::mad: