parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
nije valjda neko njesra?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo,tu sam.Meni je bas bilo lepo ovih dana. Shvatila sam da ima dragih ljudi ovde na koje ranije nisam obracala paznju i koji su bili uz mene kada sam otvorila svoje srce forumu.![]()

Naravno da nije.nije njesra : )
rekoh da ceo dan necu da dodjem na forum,cak ni kad pravim pauzu,al ne vredi
...pa sad ne znami kog si pola, ako si ona onda je dovoljno da kleknesh, a akosi on onda tje i ovo drugo zadovoljiti...iz iskustva...ae i meni kazi kako da sklepam to prvo miliontche???.....
el treba da kleknem i da molim![]()

shto je parka zarazila forumashe ovom zutom bojom...![]()
Dano, sta ti je, sto svima zagorcavas ove sumorne zivote? 'Os' da ti ja pronadjem "coveka" od 36 godina u NS, imam tu kolegu (susta suprotnost meni), Sremac, sportski tip (bavio se fudbalom), inzenjer, ima svoju firmu u NS (kes seGlupavo zensko.![]()
![]()
), postigao vecinu stvari u zivotu, ali nije ozenjen (nije gej, da li je "kvalifikovan" za "baju" ne znam, posto ni ja nisam gej, pa "nisam proveravao"), doduse nisam se cuo s njim vec vise od pola godine, nadam se da ga nije neka upecala u medjuvremenu. Ovih dana cu mozda da se nadjem s njim zbog neke usluge, pa ako treba mogu da vas spojim. Nisam neko ko je merodavan da ocenjujem izgled tipova, al' cu ipak morati da dodam da covek
izgleda, mislim sigurno nije "skrnavko", ono petljale su se cure oko njega, a nije ni neki "mutavko", ceni i on zivot.
Neće.Ona 'oće kolegu s posla,pa makar bio mator i bez kinte.Ljubav je kod Dane olimpijski plamen.Dano, sta ti je, sto svima zagorcavas ove sumorne zivote? 'Os' da ti ja pronadjem "coveka" od 36 godina u NS, imam tu kolegu (susta suprotnost meni), Sremac, sportski tip (bavio se fudbalom), inzenjer, ima svoju firmu u NS (kes se), postigao vecinu stvari u zivotu, ali nije ozenjen (nije gej, da li je "kvalifikovan" za "baju" ne znam, posto ni ja nisam gej, pa "nisam proveravao"), doduse nisam se cuo s njim vec vise od pola godine, nadam se da ga nije neka upecala u medjuvremenu. Ovih dana cu mozda da se nadjem s njim zbog neke usluge, pa ako treba mogu da vas spojim. Nisam neko ko je merodavan da ocenjujem izgled tipova, al' cu ipak morati da dodam da covek
izgleda, mislim sigurno nije "skrnavko", ono petljale su se cure oko njega, a nije ni neki "mutavko", ceni i on zivot.
Vidis bre Dano da jos ima tih od 36 leta, nije tvoj jedini, samo se i takvi danas traze "preko veze"...![]()

:shock:mnogima sa ove teme ce se dogoditi ruzne stvari to sam upravo videla:-(
Ne znam, nikako da se s nekom kvalifikujem za Olimpijadu...Neće.Ona 'oće kolegu s posla,pa makar bio mator i bez kinte.Ljubav je kod Dane olimpijski plamen.![]()
ops:Danči, šta bilo?![]()
nije valjda neko njesra?

Pa slabo se trudiš.Ne znam, nikako da se s nekom kvalifikujem za Olimpijadu...ops:
...a budi siguran da vole olimpijske discipline.:wink:Idemo dalje.Sve je pod kontrolom.![]()

mnogima sa ove teme ce se dogoditi ruzne stvari to sam upravo videla:-(
Prepisujes, citas misli drugima, pricas o meni ili ....ili sam to ja pod drugim nikom....vršim konsolidaciju na ljubavnom i finansijskom planu....
...u planu su neke transformacije ličnosti radi postizanja odgovarajućih ciljeva...

...odakle ti to....Prepisujes, citas misli drugima, pricas o meni ili ....ili sam to ja pod drugim nikom.![]()
Ne znam odakle, samo pretvaras se u mene! Znajuci samog sebe, upozoravam te da to nikako nece valjati. Ako budes kao ja...:shock:...odakle ti to....
...video sam zadatu temu,napisao odgovor i poslao....
....to su moje misli,a tebe prvi put čitam pod ovim nikom....