Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:heart:
jao dano, el preziveo? :mrgreen:

Ma, jeste, hahaha... Sto i ne bi, bila sam nezna, kao sto sam i obecala. :)
A nije bilo kresa-pa, jednostavno, nisam htela, prespavala sam kod njega i to sve, i sve je bilo potpuno neocekivano, zbunila sam se. :oops:

Da se razumemo-nismo se mi smuvali, mi smo eto tako proveli noc zajedno, a sta ce biti, ne'm pojma, ja necu traziti nista, on ako hoce-tu sam... :P :)

A nije bilo kresa-pa, jednostavno, nisam htela, prespavala sam kod njega i to sve, i sve je bilo potpuno neocekivano, zbunila sam se. :oops:

Da se razumemo-nismo se mi smuvali, mi smo eto tako proveli noc zajedno, a sta ce biti, ne'm pojma, ja necu traziti nista, on ako hoce-tu sam... :P :)

el ste se ljubili? :?:

:shock: Niš ja ne razumem. Kakav je to lik koji provodi noć sa devojkom i ništa ne preduzima? Si sigurna da je muškarac? A da nije blizanac? (Izvinjavam se forumašima blizancima, ali znam mnoge slučajeve koji su me podsetili na ovo. I izvinjavam se zbog horoskopa.)

:shock: Niš ja ne razumem. Kakav je to lik koji provodi noć sa devojkom i ništa ne preduzima? Si sigurna da je muškarac? A da nije blizanac? (Izvinjavam se forumašima blizancima, ali znam mnoge slučajeve koji su me podsetili na ovo. I izvinjavam se zbog horoskopa.)

Pa, gde si ti procitala da nije nista preduzeo? :lol:

Lepo kazem-nisam htela, a on je normalno, probao, je l'... ;)

Bilo je tu, devojke, svega, ljubljenje, vatanje, skidanje cega i ostalo :lol: mazenje :oops: ali to je to... Bas onako kako i treba da bude. :)

Pa, gde si ti procitala da nije nista preduzeo? :lol:

Lepo kazem-nisam htela, a on je normalno, probao, je l'... ;)

Bilo je tu, devojke, svega, ljubljenje, vatanje, skidanje cega i ostalo :lol: mazenje :oops: ali to je to... Bas onako kako i treba da bude. :)

Aha. Ja pomislila opet nešto nikakvo, pošto kažeš niste se smuvali, a znam da ti se sviđa, pa računam samo ste pričali. :roll: :p
E pa dobro. PA ONDA JE ONAKO KAKO SAM JA PRVOBITNO NAPISALA. :evil: :D Cvkutanje, ljubljenje, maženje. mmmmm :p:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back