Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao ljudi ja moram da se pofalim, jer ako se ne pofalim onda kao da se nije ni desilo, izašla sam u novine :rumenko: postala sam medijska ličnos http://www.24sata.co.yu/vodic.php?id=34838 ja sam ona u crno-belom :lol: ajde sad svi da tapšete i da se poklonite.

Ја сам једном изашао преко 1/4 стране у Блицу... пре једно 8-9 година. То јест, не ја као ја, него ликови ископали негде моју слику, ставили је у крупни план и представили ме као неког Енглеза... глупости.

Хтео тад да их тужим, био тад на снази онај Шешељев закон о штампи... само, нисам могао, нису ме споменули именом и презименом.

Ја сам једном изашао преко 1/4 стране у Блицу... пре једно 8-9 година. То јест, не ја као ја, него ликови ископали негде моју слику, ставили је у крупни план и представили ме као неког Енглеза... глупости.

Хтео тад да их тужим, био тад на снази онај Шешељев закон о штампи... само, нисам могао, нису ме споменули именом и презименом.
:lol: umeju to oni. Slikali nas studente dok smo bili na praksi tamo u parku iza metropola i stavili naslov kako gradska vlast baca pare na preuređivanje parkova da jadne dede ne mogu više da igraju šah, umesto da su gradili staračke domove :lol: izbegao čovek da slika ove u majicama na kojima piše o čemu se radi... već sam jednom pisala o tome ali su me forumašice nakrpile kako sam htela da se nahvalim da sam izašla "u novine" (a i nisam ja) pa me od tada blam da se hvalim indirektno, samo ovako direktno :rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back