Millie80
Iskusan
- Poruka
- 6.450
...eeeee, bogi, bogi, ja taman uspostavim kontakt s' finom curom i ti odma' uletish, pa majka mu stara...![]()
ma, koji se ti đavo javljaš...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...eeeee, bogi, bogi, ja taman uspostavim kontakt s' finom curom i ti odma' uletish, pa majka mu stara...![]()

...pa ponelo me...ma, koji se ti đavo javljaš...![]()

postala sam medijska ličnos http://www.24sata.co.yu/vodic.php?id=34838 ja sam ona u crno-belom
ajde sad svi da tapšete i da se poklonite....u jeeeeee, lexooooo, pa drzz'o sam te u ruci danas ne slutetji kakvo blago dajem deki kad je otish'o u pravcu iza kutje...Jao ljudi ja moram da se pofalim, jer ako se ne pofalim onda kao da se nije ni desilo, izašla sam u novinepostala sam medijska ličnos http://www.24sata.co.yu/vodic.php?id=34838 ja sam ona u crno-belom
ajde sad svi da tapšete i da se poklonite.

Ја сам почео скоро редовно да сањам форум... Ако сам икад и био нормалан, више нисам.

...ali si usratjila jednog deku, eto dokaza da u svemu ima neshto...Vidiš šta je zla sudba pičvajze, ja ih nisam ni dotakla![]()

koja si ti?![]()
kolko li je tek ova plava onda "visoka"...142?
viša je od mene par cm čučnula je
a reći ću joj šta si rekao za nju ljubomorni, zavidni dečače :nono:Joj ne znam ovo je Underground, puštaju neki šit haus otkud znam, ja išla jer imam puno crne garderobejee ja do sda nisam izlazila u novinama al sam bila bar jednom na televiziji
nego kaki je taj bullet,nisam cula za njegajel pustaju onaj devojacki haus?
![]()

Jao ljudi ja moram da se pofalim, jer ako se ne pofalim onda kao da se nije ni desilo, izašla sam u novinepostala sam medijska ličnos http://www.24sata.co.yu/vodic.php?id=34838 ja sam ona u crno-belom
ajde sad svi da tapšete i da se poklonite.
)))Ja sam ova u šmekerskoj pozikoja si ti?![]()
pitaj drugara derera izgleda bi me prepoznao i na ulici Nope. Pored njeleksa jesi ti ona u minicu jesi dobra bog te mazo)))

Ja sam ova u šmekerskoj pozipitaj drugara derera izgleda bi me prepoznao i na ulici
Sad već počinjem da brinem polako :???:

i to posebno onaj koji se toliko forsira po bg klubovima...nema je,samo sam htela da budem politicki korektna a i devojke vole da ga slusajuoce neko da mi objasni kakva je razlika izmedju djevojachkog i gej hausa?

Ја сам једном изашао преко 1/4 стране у Блицу... пре једно 8-9 година. То јест, не ја као ја, него ликови ископали негде моју слику, ставили је у крупни план и представили ме као неког Енглеза... глупости.
Хтео тад да их тужим, био тад на снази онај Шешељев закон о штампи... само, нисам могао, нису ме споменули именом и презименом.
umeju to oni. Slikali nas studente dok smo bili na praksi tamo u parku iza metropola i stavili naslov kako gradska vlast baca pare na preuređivanje parkova da jadne dede ne mogu više da igraju šah, umesto da su gradili staračke domove
izbegao čovek da slika ove u majicama na kojima piše o čemu se radi... već sam jednom pisala o tome ali su me forumašice nakrpile kako sam htela da se nahvalim da sam izašla "u novine" (a i nisam ja) pa me od tada blam da se hvalim indirektno, samo ovako direktno