važno je sve i trudim se da ispoštujem koliko moguTreba postiti dušom, tikve i meso su nevažni zapravo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
važno je sve i trudim se da ispoštujem koliko moguTreba postiti dušom, tikve i meso su nevažni zapravo.
ja tokom posta samo dopunjujem ignor listu, valjda je to manji greh od onoga što bih zaista uradilaдок нпр ја кад видим јапагевета заборавим на духовно и само хоћу да мајку мајчину, слаба сам жена

Uvek je vreme i mesto za popunjavanje ignor liste. Ništa lepše, nego kad uđeš na neku temu i vidiš sve praznoja tokom posta samo dopunjujem ignor listu, valjda je to manji greh od onoga što bih zaista uradila

Zdrava radoznalostja samo proveravam imam li duhovnu stranu
Zapravo prvo treba početi od lakšeg, tj. malo se batali meso i tako to.Treba postiti dušom, tikve i meso su nevažni zapravo.

meso mi je najmanji problem realnoZapravo prvo treba početi od lakšeg, tj. malo se batali meso i tako to.

znas da se post odnosi i na seks?rečeno mi je da je post prvi korak
jel se mi bese volimo ili se ne volimoznači energija otpor gravitacija patos
![]()
Slažem se i nisam baš iz te priče. Ali nekako mi bezveze i licemerno da ne jedem meso, a na primer budem zla, preljubnica ili nešto treće. Džabe nisam jela meso kad nisam čiste duše. Ne ja, nego uopšteno.Zapravo prvo treba početi od lakšeg, tj. malo se batali meso i tako to.
naravnoznas da se post odnosi i na seks?