- Poruka
- 72.976
Zasto imam utisak da se ovde zene cas naljute cas odljute na mene 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je li to iz sata u sat ili je neki tempo tipa na 4 tjedna?Zasto imam utisak da se ovde zene cas naljute cas odljute na mene![]()

Na nekoliko dana do sedmicno. Mogu sat da podesim po terminima.je li to iz sata u sat ili je neki tempo tipa na 4 tjedna?
globalno otopljavanje ciklusi učestalyNa nekoliko dana do sedmicno. Mogu sat da podesim po terminima.
pitaj ovog mocu drocu da objasni za taj ekvilajzer kako se namestaNa nekoliko dana do sedmicno. Mogu sat da podesim po terminima.
misliš kao kad se ti naljutiš na mene kad kažem nešto što ti nije zabavno pa se odljutiš kad ti opet postanem zabavna?Zasto imam utisak da se ovde zene cas naljute cas odljute na mene![]()
Bro?pitaj ovog mocu drocu da objasni za taj ekvilajzer kako se namesta
p da.ustvari ti se ne naljutiš, nego samo prestaneš da mi se obraćaš
ma sve kul, izmigoljiš se pa se posle vratiš kad vidiš da ti nedostajemmislim stisnes me i ja se onda migoljim. Sta treba da radim? jbte
pa ne volede mene on iz razloga sto on voli kad on ziebava onda moze a kad treba da se namaze onda plitko
p dobro pazi, zgodna si caskanje. Nisi armirani stub ko neka tipicna forumasica utripovana da je zenim. Sto je cool.ma sve kul, izmigoljiš se pa se posle vratiš kad vidiš da ti nedostajem
@pura moca ?pa ne volede mene on iz razloga sto on voli kad on ziebava onda moze a kad treba da se namaze onda plitko
jako jako bezobrasan
to si mi već jednom rekao pa si se opet posle izmigoljio, ako ne i dvaputp dobro pazi, zgodna si caskanje. Nisi armirani stub ko neka tipicna forumasica utripovana da je zenim. Sto je cool.
ma sta je bre sreco? Sto se bre duris? Reci mi da te zagrlim. Hajde.to si mi već jednom rekao pa si se opet posle izmigoljio, ako ne i dvaput
ali navikla sam već na tu dinamiku, zapravo me inspirišeš da ne postanem armirani stub
vidi je kako se duri na mene, jesi video?pitajdega za taj qvilazjer