Nisam ni znao za ovaj kutak.@manem78 aj da ne spamujem tamo, svrati nekad ovde, sve je skoro isto ko da smo na ljisu osim što nismo na ljisu
da možemo o rejvovima da pričamo malo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ni znao za ovaj kutak.@manem78 aj da ne spamujem tamo, svrati nekad ovde, sve je skoro isto ko da smo na ljisu osim što nismo na ljisu
da možemo o rejvovima da pričamo malo
to je zato što mi ne daju da ovo otvorim na ljisuNisam ni znao za ovaj kutak.
Dušmanito je zato što mi ne daju da ovo otvorim na ljisu
a nije da nisam kukala, molila, preklinjala
to sam i ja reklaDušmani![]()
Gde si ti?десте маћке
Ah, BGnego gde je večeras taj rejv, ako me smori kafana da znam u kom pravcu da krenem
tačno bih išla da sam znala ranije
Sexali smo se cele noćiKoktel u dupe kada ušinu leđa lol
Dođi da se zabavljamo malopričao sam ti čini mi se za Equalizer APO. instaliraš na komp, podesiš i imaš zvuk iz snova. malo je dosadno dok ga našteliš ali posle je uživanje. zvuk je tako dobar da ti nekad i dosadi
U datom trenutku je bilo neophodno jer sam bio bez mogućnosti da ustanemSexali smo se cele noći
To pišem da me ove "veštice " ne rastrgnu.Sad ću da ti objasnim. Kad te bole leđa telo spontano ograničava pokrete koje će povrediti još više mišiće i kičmu. Obezboljavanjem na visokom nivou ne praviš neku korist.
Trensic ovo ono a? Dino psaras dzuno talamaskatačno bih išla da sam znala ranije
ni na kraj pameti mi nije bilo da je još živ trens kod nas
a onda meni kažu da sam matora...U datom trenutku je bilo neophodno jer sam bio bez mogućnosti da ustanem![]()
uuu psarasTrensic ovo ono a? Dino psaras dzuno talamaska
Vec frka krece u petama.uuu psaras
ovo se slušalo pre svakog odlaska na rejv
da l bi išao na neki rejv sad?Vec frka krece u petama.
Dnevna moze, neka plazica, da moze da se bucne u vodu, moze i nocna ali da nije luna park fazon, znaci vise djuskanje, muzika, dobra ekipa, bez klovnova sa facom kroulija, znaci da je potpuniji dozivlaj, sto da ne.ja bih, ali na neku dnevnu varijantu
noć teško da bih mogla da preguram
za 3 dana kupujem karte za sea star i u maju plažica, žurkica, 4 danaDnevna moze, neka plazica, da moze da se bucne u vodu, moze i nocna ali da nije luna park fazon, znaci vise djuskanje, muzika, dobra ekipa, bez klovnova sa facom kroulija, znaci da je potpuniji dozivlaj, sto da ne.
Cool, nisam bio, to u hrvatskoj?za 3 dana kupujem karte za sea star i u maju plažica, žurkica, 4 dana
da, umagCool, nisam bio, to u hrvatskoj?
Koje veštice, izvini?!?Sexali smo se cele noći
To pišem da me ove "veštice " ne rastrgnu.Sad ću da ti objasnim. Kad te bole leđa telo spontano ograničava pokrete koje će povrediti još više mišiće i kičmu. Obezboljavanjem na visokom nivou ne praviš neku korist.