peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.463
Izražavala je osjećanja, želje i čestitke na račun nepomenika.Zašto je banovana Strki?!? Ko je to uradio?!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izražavala je osjećanja, želje i čestitke na račun nepomenika.Zašto je banovana Strki?!? Ko je to uradio?!?
Ma brate. Prodje i to i onda te boli k za sve. Idemo, vooziiii.Ko im **** mater
krvnom pritisku?Polako, pocinje period kada se to meri po pritisku. Spao - porastao![]()
Bukvalno, kao na tobogan.Ma brate. Prodje i to i onda te boli k za sve. Idemo, vooziiii.
da jbte.krvnom pritisku?
Voznja.Bukvalno, kao na tobogan.
čekaj, tek sam počela da istražujem svoju duhovnu stranuVrijeme je da prelomiš![]()
tu sam još kao devojčurak od 20 leta, znači imam vremena još da istražujem svoju hedonističku stranuda jbte.
Vazi, dok te ne drmne prva meno. Ne mora na pritisak da ode, ode to na sve i svasta. A onda se kod mnogih vrati na pritisak.tu sam još kao devojčurak od 20 leta, znači imam vremena još da istražujem svoju hedonističku stranu
ja se vozila letos, kad me je puko adrenalin, mislila sam da ću dumremAlz nas sta je dobro. Barem imas opravdanje da ne sedas u luna parku na one vrtilice, zezalice, okretalice, drndalice.
što si surov takoVazi, dok te ne drmne prva meno. Ne mora na pritisak da ode, ode to na sve i svasta. A onda se kod mnogih vrati na pritisak.![]()
zayebi. Vidi foru. Odes na more, iznajmis onaj glisercic i polako dijagonalno uz talascice, kapa obavezno i zveras gde ima lepa playa. Moze i metaforicki, u smislu osecaja.ja se vozila letos, kad me je puko adrenalin, mislila sam da ću dumrem
Ok sreco. Sve je u redu i bice u redu i uvek mozes da se osetis i poletno i u elanu kao devojcica. Cak i bolje! Kao devojcica ali sa iskustvom. Zamisli to?moglo je to i malo nežnije da mi se saopšti
Pa i ja čitam, reko' je li se ovo naljutio nešto.što si surov tako
penzionerski što se kažezayebi. Vidi foru. Odes na more, iznajmis onaj glisercic i polako dijagonalno uz talascice, kapa obavezno i zveras gde ima lepa playa. Moze i metaforicki, u smislu osecaja.
ufff tako mi kažiOk sreco. Sve je u redu i bice u redu i uvek mozes da se osetis i poletno i u elanu kao devojcica. Cak i bolje! Kao devojcica ali sa iskustvom. Zamisli to?
jel tako da je zvučalo kao da želi da mi se usere u ovaj moj večerašnji pozitivni stav o prihvatanju svojih godina?Pa i ja čitam, reko' je li se ovo naljutio nešto.
Baš baš!jel tako da je zvučalo kao da želi da mi se usere u ovaj moj večerašnji pozitivni stav o prihvatanju svojih godina?
a gle kako se nadurio sad, ko da sam ja njemu rekla da mu se bliže problemi sa potencijomBaš baš!
A i ovo kako se iskupljuje, još gore!
Ne liči mi ovo na njega, loži nas biće.a gle kako se nadurio sad, ko da sam ja njemu rekla da mu se bliže problemi sa potencijom
što si bre tako na kraj srca odmahOk drama queens uzivajte. Ostavicu vas sa svojom mrahahacnom enerdzi.
ne znam šta je, al ne sviđa mi seNe liči mi ovo na njega, loži nas biće.