Kafić Trenutna dešavanja

jel tako da je glupo ovde otvoriti ovu temu?

• Ukupno glasova
    17
imam ja neke genius sto se tresu, dono bi ti da idem tamo kotebe u tazbinu moju najmiliju, al sve im se kruni ona postava od sundjera onog za ushi, pa kad ih skines budu ti pune usi tih mrvica, al ako ojces ti dodji pa ih nosi
Ne ne, kupujem nove bas zbog toga. Nekoliko sam puta probao razne marke u prodavnicama ali vecina mi je.. Mehh kao da ih prave po modelu nekog teki jutjubera ili bredniranu njujorsku dzogerku. Mumlaju. Basovi jaki ne cujes srednje nema balansa samo nastelovano da zvuci groovy. Tacno bi ih pokidao za pola sata ko onaj medved iz zoloskog onu organiku sto je mislila da ce da se uljubavi ako mu svira ukulele.

Ne ne, kupujem nove bas zbog toga. Nekoliko sam puta probao razne marke u prodavnicama ali vecina mi je.. Mehh kao da ih prave po modelu nekog teki jutjubera ili bredniranu njujorsku dzogerku. Mumlaju. Basovi jaki ne cujes srednje nema balansa samo nastelovano da zvuci groovy. Tacno bi ih pokidao za pola sata ko onaj medved iz zoloskog onu organiku sto je mislila da ce da se uljubavi ako mu svira ukulele.
pričao sam ti čini mi se za Equalizer APO. instaliraš na komp, podesiš i imaš zvuk iz snova. malo je dosadno dok ga našteliš ali posle je uživanje. zvuk je tako dobar da ti nekad i dosadi

e ne znam onda, ja ne furam slushkice al mozes na ekvilajzeru da namestis
znaci kad je dzez onda srednja tri gore u formaciju .!,

pričao sam ti čini mi se za Equalizer APO. instaliraš na komp, podesiš i imaš zvuk iz snova. malo je dosadno dok ga našteliš ali posle je uživanje. zvuk je tako dobar da ti nekad i dosadi

e ne znam onda, ja ne furam slushkice al mozes na ekvilajzeru da namestis
znaci kad je dzez onda srednja tri gore u formaciju .!,
Da ali neke slusalice ne mozes da podesis koliko god da podesavas eq.
Nema veze svakako cu na kraju da zavrsim sa nekim mid range. Nego me mrzi da idem po recenzijama, ima puno krseva a ipak sam toliko audiofil da barem osnova mora da bude prolazna.

Da ali neke slusalice ne mozes da podesis koliko god da podesavas eq.
Nema veze svakako cu na kraju da zavrsim sa nekim mid range. Nego me mrzi da idem po recenzijama, ima puno krseva a ipak sam toliko audiofil da barem osnova mora da bude prolazna.
pa nemoj da uzmes neke budjavce.
btw sluh vremenom slabi <3 a mi smo napokone zasli malo u godine
evo vidi ligija nekad je bio kul i pun zivota a sad oducava momcila od autosovinizma

Back