момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.779
Ne znam, negde rece Pikax da je u polusnu jedva prebacila 100, tesko da bih ja u lucidnom stanju mogao do vise od jermenskog proseka (93)Ne sjekiraj se ništa, 101 ti je kaispičke, načitan si ti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, negde rece Pikax da je u polusnu jedva prebacila 100, tesko da bih ja u lucidnom stanju mogao do vise od jermenskog proseka (93)Ne sjekiraj se ništa, 101 ti je kaispičke, načitan si ti.

ма шта има да се кајем, није то, него ми није ни нека еуфорија, да будем искренаnego strki, kako je bilo na odmoru od foruma i jel ti je drago što si se vratila ili si se već pokajala?
sve te razumemма шта има да се кајем, није то, него ми није ни нека еуфорија, да будем искрена
наравно, драго ми је да проћаскам с драгим људима него немам ону опсесију да идем редом и све читам, хвала богу
с ове теме нисам ни залазила на друге пуно, ено јуче сам улетела на неку зокијеву да му се јавим и то ти је то
одмор је свакако пријао много : )
хахахаха а шта мислиш хДjes ti obrisala onaj drugi post ili je neko drugi?
Ја кад бих имала чиме да мислим, знала бих тачно шта је билохахахаха а шта мислиш хД
Može to još!!!
Imam unapred smišljen template samo ako pomisle na to da dođu pre 11h. " Ne mogu , radim" . " Niko nije kod kuće"ja se samo pitam zašto sam odgovorila da može kad me je majstor pitao da li može da dođe u subotu u 8
био је коментар о штанцању тема али је нестао, нема везе :ДЈа кад бих имала чиме да мислим, знала бих тачно шта је било
ја спуцала 135124. E sad ako zastanem i možda razmislim o onim peto i šestouglovima - ne znam. Nisam optimista!
Ovde na temi?био је коментар о штанцању тема али је нестао, нема везе :Д
па хеки пита јесам ли сама обрисала, а нисам