- Poruka
- 86.155
@nedobra moze li legitimno pitanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj ako mora@nedobra moze li legitimno pitanje?
malo ti zavidimе сад кад сам коначно код куће, сад могу да испричам
дакле ја сам синоћ отишла на кафу и успела да се напијем у пицерији и њих искључиво кривим за то јер су ме, ето, изненадили живом свирком у десет увече у петак
ту сам пила јегер
кад се то затворило ми смо прешле преко улице у нешто што не знам ни шта је, ни како се зове, нити сам икад пре ту била, само знам где сам физички била (у којој улици) и да сам постала бфф са конобарицом која ми је сипала да пијем...нешто, јер јегер нису знали шта је, и знам да смо биле ко два брата рођена, а да ми сад дође овде испред мене ја не бих знала да је то она, ја благе везе немам данас како та жена изгледа, нека прашта
и обећала сам јој да се опет видимо за две недеље, и објаснила јој зашто за две, зашто следећи петак не могу, и синоћ је деловало као стварно врх идеја, међутим данас је адактирана
толико за ово јављање
pa i ne mora :Oaj ako mora
A ko sam ja da ti rušim Sneška. Ali hint, ne pomalo, nego pomnogo. Pomalo je za amatere.Они, помало лабилни!![]()
Оки!A ko sam ja da ti rušim Sneška. Ali hint, ne pomalo, nego pomnogo. Pomalo je za amatere.
Pa gde si ti, bre!Где сте ***** стиго здравко чолић
@peti ligament
@Зоки @Red @момоа @pikax @eveline @pura moca @nedobra @Bambi @Alter_Ego_
Jesi li dobra, kao sto si lepa?Хелло, дарлинг <3

Боља :ДJesi li dobra, kao sto si lepa?
Tacno sam sad u sebi cula svog dedu.![]()
Vec skupljam plasticne kese, jer - zatrebace, tako da tu sam.
To jos nemam i nadam se da necu ni imati, jer mi je to kod mojih islo na nerve.Боља :Д
Је л имаш и неотпаковане комплете, типа постељина, пешкири, шоље и тацне?

Чуј, раздвојене, то се не важи.To jos nemam i nadam se da necu ni imati, jer mi je to kod mojih islo na nerve.
Sve oslobodjeno koristim!
Ali ove kese…Razdvojene na papirne, tanke za voce i povrce i ove jace plasticne za razna pakovanja.
![]()
Mozda je ovo prvi nivo.Чуј, раздвојене, то се не важи.
Треба да буду све нагужване и толико нагуране да не може фиока да се отвори, ниси ти то добро схватила : ))

Može to još!!!
To sam na onoj repetativnoj temi Srbi su glupi kao tri kurčine predložio da se ipak gledaju neke rang liste gdje imaš objašnjeno kako je lista izvedena, pa što da ne, možda svako ko je zainteresovan za tematiku da da svoj doprinos.Је л може неко да ојјасни о чему се ради
Nikad nisam uplatio SMS-om onda kada je to bio jedini nacin da ti saopste rezultate, jednom sam stigao do placanja, i kad su pitali gde ti je karton, noge su mi se odsekle. Nisam hteo da mi se egzaktna spoznaja o tome usere u samopouzdanje, cekao sam da mi se zivot ukaki, prirodnim putem, mnogo godina kasnije etc.I sad će @момоа, poučen mojim iskustvom, test da radi kada ode da posjeti obitelj, u nadi da će ih izvući sa 43. mjesta.
Ne sjekiraj se ništa, 101 ti je kaispičke, načitan si ti.Nikad nisam uplatio SMS-om onda kada je to bio jedini nacin da ti saopste rezultate, jednom sam stigao do placanja, i kad su pitali gde ti je karton, noge su mi se odsekle. Nisam hteo da mi se egzaktna spoznaja o tome usere u samopouzdanje, cekao sam da mi se zivot ukaki, prirodnim putem, mnogo godina kasnije etc.