pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.525
Ne. Ima 2-3 zadatka geometrija. Mislim da tu grešim .Tipa 2 kose linije prave troglove. Ili više linija. Znaš na koje mislim?ја спуцала 135
који петоугао, са црном лоптицом, јери те то мучи?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne. Ima 2-3 zadatka geometrija. Mislim da tu grešim .Tipa 2 kose linije prave troglove. Ili više linija. Znaš na koje mislim?ја спуцала 135
који петоугао, са црном лоптицом, јери те то мучи?
Ne znam stekla sam utisak da smo poptpuno nebitni i da niko ne čita šta pišemo ovde jer su nas strpali u neki folder Opusti se
да знам, те редове гледаш одозго на доле, и гледаш које линије се понављају на обе слике, те се потиру, да тако кажем. Онда оне које преостану су ти решење : )Ne. Ima 2-3 zadatka geometrija. Mislim da tu grešim .Tipa 2 kose linije prave troglove. Ili više linija. Znaš na koje mislim?
Evo ovdeKonkretno ja sam sjebao stvar, ali šta sad.
https://forum.krstarica.com/threads/prosecan-iq-u-evropskim-drzavama.1044844/page-16#post-51943247
..Ko što su bili kvadrati. E vidiš ja sam brojala trougloveда знам, те редове гледаш одозго на доле, и гледаш које линије се понављају на обе слике, те се потиру, да тако кажем. Онда оне које преостану су ти решење : )

не, овде је линк до теста :ДEvo ovde
па видим, зато ти имаш 124 а ја 135 :мргреен:..Ko što su bili kvadrati. E vidiš ja sam brojala trouglove
![]()
Malecki korak je bio što sam posmatrala linije i videla da se neke ponavljaju ali samo toliko.па видим, зато ти имаш 124 а ја 135 :мргреен:
Dođem nostalgično i zateknem gomilu smeća od tema.brt na koju god temu da uđem kopirana neka tabloidna vest ili nešto što je džipiti pametno rekao
u racq smo otišli, ja da vam kažem
па не мора да се платиovi koji ne plate za rezultat testa se smatraju za natprosecne
нема стварно тест него је прави тест како доћи до теста, тзв. дисквалификациони тест : )))kapiram da sam glup cim nisam dobio test klikom na vase linkove
Pa vidi...sve je mogućenisam valjda na granici disfalikacije.. ako nista umem da citam i pisem ^^
а јбг брате садdiskvfvfafalikacije.. ako nista umem da citam i pisem ^^
na sta mislisPa vidi...sve je moguće
Na svena sta mislis
Pričam generalno i nosim psa sa sobom. ,mnogo mislis pusti sve kao reka koja tece